HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Vinner Djurgården SM-guld 2019?

Vinner Djurgården SM-guld 2019?

Två omgångar återstår av Allsvenskan 2019. Och det är klar fördel Djurgårdens IF. Stockholmslaget toppar nämligen den allsvenska tabellen med 3 poängs försprång ner till den jagande trion: Hammarby, Malmö FF och AIK. Och skall man tro spelbolagen har Djurgården ena handen på Lennart Johanssons pokal. 

Djurgården storfavoriter att vinna guldet

Trots att IFK Göteborg långa stunder dominerade på Ullevi, var det Djurgården som gick segrande ur striden med 1-0. Segern innebar att Djurgården tog över serieledningen före Hammarby och Malmö FF. Med två omgångar kvar har nu DIF ett gyllene läge att ta hem klubbens 12 SM-guld. Det första sedan 2005. Så här ser oddsen ut hos Unibet just nu:

Djurgårdens IF 1.35 Till Unibet!
Hammarby 5.00 Till Unibet!
Malmö FF 7.50 Till Unibet!
AIK 41.00 Till Unibet!

 

Som ni kan se sitter Djurgården verkligen i förarsätet. Man har alltså 3 poäng upp med 2 omgångar kvar att spela. Detta innebär att DIF vinner guld om man tar 4 poäng eller fler om något av de efterföljande tre lagen tar full pott. För de regerande mästarna AIK ser guldet mer eller mindre kört ut, detta på grund av deras klart sämre målskillnad än övriga lag. Om AIK skall vinna SM-guld, krävs det att Djurgården tappar minst 4 poäng, samtidigt som Hammarby och Malmö inte får ta full pott. Malmö har dessutom AIK kvar att möta hemma på Stadion. 

Återstående spelschema för topplagen:

Djurgården:

28.10. 19:00 Örebro (h)

02.11. 13:00 IFK Norrköping (b)

Serieledarna Djurgården har Örebro hemma och IFK Norrköping borta i sina sista två matcher. Örebro hemma skall normalt vara tre givna poäng. Men att bara ta tre poäng när hela fotbollssverige förväntar sig det är inte speciellt enkelt. Kan nerverna ställa till det för DIF? I sista omgången ställs DIF mot ett hemmastarkt IFK Norrköping som har 30-8 och 10-2-2 hemma i Parken. En inte allt för lätt uppgift för Djurgården och det är väl här de flesta djurgårdsfans kommer bita på naglarna. 

 

Hammarby:

27.10. 17:30 Östersund (b)

02.11. 13:00 Häcken (h)

 

Efter 2-0 segern mot Malmö senast, var Hammarby i tillfällig serieledning. Men lyckan varade tämligen kort, efter DIFs seger mot IFK Göteborg, övertog rivalerna serieledningen. Hammarbys två sista motståndare är Östersund borta och Häcken hemma. Två ganska tuffa matcher. Ett Östersund som spelar för att slippa negativt kval och ett Häcken som Hammarby föll mot borta med klara 2-0. Känslan är dock att Hammarby löser 6 poäng här. Östersund känns inte tillräckligt starka för att kunna störa Hammarby och att Häcken skulle snuva dem på poäng inför en fullsatt Tele2 Arena, känns ganska avlägset. 

 

Malmö FF:

28.10. 19:00 AIK (h)

02.11. 13:00 Örebro (b)

 

De mesta mästarna och de stora favoriterna inför denna säsongen: Malmö FF, får slå rejält ur underläge i guldjakten. MFF är bara trea på Unibets oddslista och möter i de två sista omgångarna AIK hemma och Örebro borta. Mot AIK hemma är Malmö klara favoriter och frågan är om Norlings mannar kan rubba MFF som fortfarande har siktet inställt på SM-guld. För AIK ser chanserna mycket små ut då de har klart sämre målskillnad än Hammarby och Malmö FF, samt ledande Djurgården. Mycket talar för att Malmö går rent i de två sista, frågan är om det räcker för SM-guld? 

 

AIK:

28.10. 19:00 Malmö FF (b)

02.11. 13:00 Sundsvall (h)

 

AIK ser inte ut att nå Europaspel detta år, i alla fall inte via Allsvenskt spel. Gnaget får istället hoppas på att något av de tre topplagen tar hem Svenska Cupen, eller varför inte dem själva? I de sista två matcherna ställs AIK mot Malmö FF borta och Sundsvall hemma. Vid sex poäng kommer AIK sämst trea, men AIK har inte vunnit en Allsvensk match i Malmö sedan 1996! Med andra ord 23 år. Frågan är om AIK kan bryta denna förbannelse? Om man inte gör det hamnar man med största sannolikhet på fjärde plats i Allsvenskan 2019. I sista omgången väntar också en tuff match i form av ett Sundsvall som slåss med näbbar och klor för att undvika nedflyttning och kval. 

Spela på den Allsvenska toppstriden hos Unibet

Hos Unibet hittar du ett stort och varierat utbud av Allsvenska odds. Spela på den Allsvenska toppstriden. Vilket lag tror du kommer att dra det längsta strået? Om du är ny kund, kan du välja mellan tre olika välkomstbonusar. 100 % upp till 2 000 kronor, 500 % upp till 500 kronor, samt andra chansen upp till 500 kronor. 

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

 

 

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst