HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Allsvenskan Odds

Vinnarodds Allsvenskan 2019

Vem vinner Allsvenskan 2019? En ny säsong är på ingång och vem vinner Allsvenskan 2019? Det blir minst sagt en spännande säsong att följa. Om du vill ha ännu mer spänning kan du även lägga ett så kallat långtidsspel, det vill säga ett spel som avgörs när Allsvenskan avgörs. Det kan vara vem som vinner Allsvenskan 2019, skytteligan, vem som slutar topp 3 också vidare. Det finns en hel del odds att välja mellan och självklart ska vi presentera dem här.

Vem vinner Allsvenskan 2019?

Odds vem vinner Allsvenskan? Det blir en spännande säsong att vänta där många av topplagen kan vinna mot varandra. Enligt spelbolagen är inte oväntat Malmö FF favoriter, men är truppen verkligen så bra och hur många spelare kommer lämna i sommar?

Djurgården, IFK Norrköping är två andra lag som vi ser som relativt starka inför säsongen. Dessutom kan man inte räkna bort AIK, BK Häcken och Hammarby. Det väntar minst sagt en spännande säsong och här nedan följer oddsen för Allsvenskan 2019.

Odds: Vem vinner Allsvenskan 2019: 

Lag
LeoVegas
Bethard Sport
Djurgårdens IF 1.28 1.20
Malmö FF 5.25 6.50
Hammarby IF 8.50 9.50
AIK N/A N/A
IFK Norrköping N/A N/A
BK Häcken N/A N/A
IFK Göteborg N/A N/A
IF Elfsborg N/A N/A
Örebro SK N/A N/A
Östersunds FK N/A N/A
Kalmar FF N/A N/A
IK Sirius N/A N/A
Helsingborgs IF N/A N/A
Falkenbergs FF N/A N/A
AFC Eskilstuna N/A N/A
GIF Sundsvall N/A N/A

Vinnarodds Allsvenskan uppd. 1 nov

Odds topp 3 & topp 8 Allsvenskan 2019:

Osäker på vem som vinner allsvenskan? Då kan du hos LeoVegas sport även spela på vem du tror slutar topp 3 eller topp 8 i Allsvenskan 2019.

Klubb Topp 3 Topp 8
Djurgårdens IF N/A N/A
Malmö FF N/A N/A
AIK N/A N/A
Hammarby IF N/A N/A
IFK Norrköping N/A N/A
BK Häcken N/A N/A
IFK Göteborg N/A N/A
IF Elfsborg N/A N/A
Örebro SK N/A N/A
Helsingborgs IF N/A N/A
IK Sirius N/A N/A
Kalmar FF N/A N/A
Östersunds FK N/A N/A
Falkenbergs FF N/A N/A
AFC Eskilstuna N/A N/A
GIF Sundsvall N/A N/A

Vinnarodds Allsvenskan uppd. 29 okt

Malmö FF favoriter att vinna Allsvenskan 2019

Efter förra årets "fiasko" så står Malmö FF som klara favoriter att vinna SM-guld 2019, men blir det så enkelt? Offensivt finns det mycket kvalité, men konkurrensen är stor och det finns risk att spelare kommer och att det då blir en dålig stämning i truppen. Dessutom kommer det ett sommarfönster där man eventuellt får räkna med att bli av med ett par spelare.

Enligt oss ska dock Malmö FF ta hem guldet. Den största utmanaren enligt oss är inte AIK utan IFK Norrköping som är otroligt hemmastarka och har en bra trupp på pappert. Hur det slutar återstår dock att se.

Odds från ComeOn:


Malmö att vinna Allsvenskan – Odds 2.00!


BK Häcken – en outsider?

BK Häcken har inte beblandat sig om guldet de senaste åren, men man finns trots allt med i toppen. Ska 2019 bli BK Häckens år? Att man ska vinna SM-guld känns tufft, men absolut ingen omöjlighet. Med både Paulinho och Jeremejeff offensivt lär man göra en hel del mål, dessutom ser backlinjen stabil ut. Behåller man laget hela säsongen och fortsätter visa vägen framåt så kanske man kan överraska och vinna SM-guld 2019?

Odds från Unibet:


BK Häcken vinner Allsvenskan - Odds 9.00!


Falkenberg – Åker ur?

Ett lag som vi tror får det tufft i årets Allsvenska säsong är nykomlingen Falkenberg. En värvning som dock blir spännande att följa är John Chibuike som kanske gör succé i Allsvenskan? Tidigare har 30-åringen representerat BK Häcken och AIK i Allsvenskan, och då gjort det väldigt bra.

I övrigt känns det som att Falkenbergs lag saknar det lilla extra för att kriga till sig poäng för att hålla sig kvar. Vi tror att man får det alldeles för tufft och åker ur Allsvenskan 2019.

Odds från Unibet:


Falkenberg slutar sist – Odds 1.80


Oddsbonus på Allsvenskan 2019

Spela på Allsvenskan 2019? Då kan du hämta hem en välkomstbonus och placera dina spel. Idag finns det flertalet spelbolag som erbjuder odds på den svenska högstaligan och du kan även räkna med en rad olika kampanjer och erbjudanden. Här nedan kan du se några av de mest populära spelsidorna när du vill spela på Allsvenskan 2019:


LeoVegas Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Gratisspel
| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8.

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Speedy Bet Sport
100 kr bonus.
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 100 kr. Min. insättning 200 kr. Omsättningskrav 8x på odds.

Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst