HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

NordicBet Kampanj

Vinn VIP-biljetter till MFF - Hammarby

(Kampanjen är giltlig från den 1 april – 14 april)

På jakt efter VIP-biljetter till MFF – Hammarby? Då kan du prova lyckan hos NordicBet genom att placera minst ett spel på MFF för att vara med i utlottningen av två VIP-paket till Malmö FF – Hammarby IF på stadion i Malmö.

NordicBet bjuder ständigt sina spelare på roliga kampanjer och erbjudanden. Denna gång skickar man två av sina spelare på Allsvensk toppmatch när Malmö FF tar emot Hammarby på Stadion. Det förväntas bli en folkfest och om du vill vara med och bidra till den trivsamma stämningen kan du hänga med på denna sida för att ta reda på hur du är med och tävlar om VIP-paketen.


NordicBet Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller för alla nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Tävla om VIP-biljetter hos NordicBet

För att vara med och tävla om VIP-paketet på stadion måste du se till att ha ett spelkonto hos NordicBet. När du sedan är inloggad på ditt konto så ska du anmäla dig till kampanjen och därefter placera ett spel på någon av MFF:s första matcher i Allsvenskan. När du lagt ett spel på någon av MFF:s matcher så är du med i utlottningen av två VIP-paket. 

Tävla med NordicBet:

1. Registrera dig / Logga in hos NordicBet

2. Anmäl dig till kampanjen.

3. Placera ett spel på en av Malmös tre första matcher.

4. Du är nu med i utlottningen den 16 april av VIP-paketet.

Malmös första tre matcher spelas enligt följande:

  • 1 april: Malmö FF – BK Häcken
  • 6 april: GIF Sundsvall – Malmö FF 
  • 14 april: Malmö FF – Östersund

Vad ingår i VIP-paketet?

Matchbiljetter för två personer i NordicBets loge till Malmö FF - Hammarby den 24 april 2019.
Mat och dryck.
Möte med hemlig gäst.


Tävla med NordicBet här!


Prova spela hos NordicBet

Om du ännu inte provat NordicBet så väntar även en trevlig välkomstbonus. Som ny spelare hos NordicBet Sport erhåller du 100% extra upp till 1 000 kr på din första insättning. Din bonus ska sedan omsättas 8x till ett lägsta odds 1,80 innan pengarna omvandlas till uttagbara kontanter.

Hos NordicBet hittar du ett stort utbud av odds på nätet. För den som gillar att spela på svensk fotboll hittar du odds hela vägen ner till division 4. Utöver odds på fotboll har man även en rad andra sporter och evenemang att erbjuda. Börja spela hos NordicBet och placera ett spel på någon av Malmös första matcher för att vinna ett av de två VIP-paket som lottas ut. Lycka till!


NordicBet Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller för alla nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Vi rekommenderar att läsa igenom kampanjens "Regler & Villkor" innan du tar del av erbjudandet, då de kan komma att ändras.

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst