HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Vem vinner Allsvenskans skytteliga 2020?

Vem vinner Allsvenskans skytteliga 2020?

Den Allsvenska starten står inför dörren och nu börjar frågorna hopa sig. En av dem är vem vinner Allsvenskans skytteliga? Kommer det bli något nyförvärv, eller blir det en spelare som vunnit den tidigare? Låt oss ta en titt på favoriterna och några "bubblare". 

När man ska tippa på vinnare av skytteligan i Allsvenskan så måste man en sak i åtanke som kan ske. I Sverige spelar vi vår/höst till skillnad från många andra som spelar höst/vår. Detta innebär ofta att spelarna som leder skytteligan blir sålda utomlands, då Allsvenskan är en relativt billig liga att köpa spelare från.

Man kan även väga in vilka av topplagen som ska spela i Europa, och hur bredden ser ut i dem. Många topplag väljer att rotera på anfallarna mot lite sämre lag. Kommer Malmö FF spela med Berget, Molins, Antonsson, Jeremejeff och Toivonen offensivt? Omöjligt att säga och därför blir det ingen MFF:are som tar sig in på denna listan.

Vinnarodds Allsvenskans skytteliga:

Vem vinner Allsvenskans skytteliga? Odds Unibet Sport

A. Kačaniklić 8.00 Besök Unibet!
A, Kujovic 9.00 Besök Unibet!
Paulinho 9.00 Besök Unibet!
R. Söder 9.00 Besök Unibet!
I.K Thelin 9.00 Besök Unibet!
O. Toivonen 10.00 Besök Unibet!
C. Nyman 12.00 Besök Unibet!
A. Johannsson 15.00 Besök Unibet!
Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Våra favoriter att vinna Allsvenskans skytteliga 2020

Låt oss ta en närmre titt på några aktuella spelare för skytteligatiteln:

1. Emir Kujović - 7.00 Unibet

Kom till Djurgården under förra säsongen och blev en back up till Buya Touray, men nu när Buya Touray återvänt så är det Kujovic som ska spela från start, med Holmberg som back up. Djurgården ska kvala till Champions League och Djurgården lär tillhöra toppen av Allsvenskan.

Djurgården har många fina yttrar som slår bra inlägg, och Kujovic är stark. Efter sitt misslyckade äventyr utomlands tror vi heller inte att Kujovic är jättesugen på att lämna Djurgården snabbt igen. Han bör finnas med i toppen av Allsvenskan när vi summerar säsongen om inget oförutsägbart sker.

2. Christoffer Nyman - 21.00 Unibet

Totte Nyman kommer spela central anfallare i Norrköping, och kommer i inledningen ha bra stöd av Haksabanovic och Levi på kanterna. Rent offensivt är IFK Norrköping bra och kommer att skapa en hel del mål. Frågan är bara bredden denna säsongen, det finns en risk att man tappar några offensiva spelare som är på lån. Men Nyman kommer spela centralt och vi ser inte hur han ska bli en bänkspelare under säsongen. Vi tror heller inte Nyman kommer att dra utomlands igen då han precis kommit tillbaka till IFK Norrköping igen. Nyman är en spelare som mycket väl kan vara med och utmana i slutet av säsongen.

3. Paulinho - 8.00 Unibet

En vågad chansning då Paulinho har en historik av att vara skadad mycket, och även dra på sig en hel del gula kort. Hammarby är även ett lag som sprider målskyttet bra. Känslan är dock att både Tankovic och Kačaniklić kan lämna Hammarby under säsongen, därför känns Paulinho som ett tryggare val. Hammarby hade den överlägset bästa offensiven i Allsvenskan förra säsongen och på konstgräs med publiken i ryggen är man farliga. Vi tror att Paulinho är den spelare som finns med högst upp i skytteligan från Hammarby när säsongen summeras i alla fall, och där ska vara 0% chans på utlandsflytt.

4. Alexander Søderlund - 12.00 Unibet

Här har Häcken plockat in en rutinerad norrman med rutin med rutin från både proffsliv och spel i de europeiska cuperna. Tanken är att Alexander Søderlund ska spela central anfallare i Häckens 4-3-3 och Häcken brukar alltid vara ett lag som gör mål. Det som talar emot spelet är om han får en dålig start och Gustaf Nilsson får chansen och tar den istället. Men Häcken betalar nog en del i lön till Alexander Søderlund så frågan är om man inte har tålamod med honom. En spelare med så pass mycket rutin brukar sällan floppa med. När storlage har fokus på Europaspel kan Häcken glida på i bra tempo i ligan och hör bör komma några mål från norskens fötter och huvud.

5. Robin Söder - 7.00 Unibet

Robin Söder verkar äntligen ha hittat rätt i IFK Göteborg. Efter några år utomlands kom han tillbaka och fick det att lossna bra förra säsongen. Söder gjorde 14 mål förra säsongen och var bara ett mål ifrån att vinna skytteligan. 

IFK Göteborg har rustat bra inför säsongen och vi skulle bli förvånade om man inte är topp-6 när Allsvenskan summeras. Man kommer även här slippa spela i Europa och kan fokusera helt på Allsvenskan. Det känns som att Söder inte är lika skadebenägen heller, men det skulle vara just detta som ställer till det för honom. En kandidat helt klart som bör göra minst 10 mål i alla fall.

Alla odds är tagna från Unibet, som är ett av få spelbolag som erbjuder vinnarodds på skytteligan.

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Spelschema Allsvenskan 2020

Så spelas Allsvenskan 2020:

Omgång 1:

14.06. 12:00

IK Sirius - Djurgårdens IF

14.06. 14:30

IFK Göteborg - IF Elfsborg
IFK Norrköping - Kalmar FF

14.06. 17:30

Hammarby IF - Östersund FK
Örebro SK - AIK

15.06. 19:00

Falkenbergs FF - BK Häcken
Helsingborgs IF - Varberg BoIS
Malmö FF - Mjällby AIF

 

Omgång 2:

17.06. 19:00

AIK - IFK Norrköping
Djurgårdens IF - Örebro SK
IF Elfsborg - Hammarby IF

18.06. 19:00

BK Häcken - Malmö FF
Kalmar FF - Helsingborgs IF
Mjällby AIF - Falkenbergs FF
Varberg BoIS - IFK Göteborg
Östersund FK - IK Sirius
 

Omgång 3:

21.06. 14:30

Falkenbergs FF - Kalmar FF
IFK Norrköping - Djurgårdens IF
Malmö FF - Varberg BoIS

21.06. 17:30

Hammarby IF - AIK
Örebro SK - Östersund FK

22.06. 19:00

Helsingborgs IF - IF Elfsborg
IFK Göteborg - Mjällby AIF
IK Sirius - BK Häcken

 

Omgång 4:

Datum för omgång 4-6 ej satta:

Varberg - Falkenberg

Elfsborg - Örebro

Häcken - Helsingborg

Djurgården - Kalmar FF

AIK - Malmö FF

Östersund - IFK Norrköping

Mjällby - Hammarby

Sirius - IFK Göteborg

 

Omgång 5:

Malmö FF - Djurgården

Kalmar FF - Östersund

IFK Göteborg - AIK

IFK Norrköping - Elfsborg

Falkenberg - Sirius

Örebro - Häcken

Helsingborg - Mjällby

Hammarby - Varberg

 

Omgång 6:

Sirius - Örebro

Varberg - Kalmar FF

Häcken - Hammarby

IFK Norrköping - IFK Göteborg

Djurgården - Helsingborg

AIK - Falkenberg

Östersund - Mjällby

Elfsborg - Malmö FF

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst