HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

ComeOn Sport Bonus – Tur-kallingar

Tur-kallingar & Bonus hos ComeOn

Sugen på en bonus? Då kan du ta del av ComeOn bonus och få ett par tur-kallingar på köpet. Det svenska spelbolaget som ständigt bjuder på roliga erbjudanden har precis firat 9 år och nu har man alltså införskaffat sig en välkomstbonus där du som spelare får ett par kalsonger eller trosor på köpet.

ComeOn grundades 2010 och bjuder sina spelare på en snygg och trivsam spelsida med ett stort spelutbud både på sportavdelningen som inne på casinot. På denna sida ska vi berätta mer om hur du går till väga för att få ett par tur-kallingar från ComeOn.


ComeOn Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr. Bonuspengarna behöver omsättas 1x innan uttag.

Kallingar eller trosor + Bonus

För att ta del av denna ComeOn bonus måste du registrera dig som ny spelare och ta del av välkomstbonusen. I samband med din bonus kommer du även att få ett par tur-kallingar eller tur-trosor hemskickade i brevlådan.

ComeOn bonus ger dig 200% extra upp till 1 000 kr. Denna bonus måste sedan omsättas 8x till ett lägsta odds 2.00 och du måste alltid ha minst två matcher på din spelkupong. 

Hämta dina ComeOn kalsonger så här:

1. Öppna ett konto hos ComeOn här!

2. Verifiera din registering.

3. Spela med 10 omsättningsfria Free Spins.

4. Välj kampanjbonusen och gör en insättning.

5. Spela med din bonus & ComeOn skickar ett par boxershorts från Frank Dandy. Välj antingen om du vill ha till honom eller till henne.

Vad får man för boxershorts från ComeOn?

Hos ComeOn har man i samarbete med Frank Dandy tagit fram sina kalsonger och trosor. Med andra ord är det ett par boxershorts av bra kvalité som väntar. Kalsongerna och trosorna är svarta med olika lyckoönskningar och är exklusivt skräddarsydda till ComeOn. 


Hämta dina Tur-kallingar här!


Spela hos svenska ComeOn Sport

ComeOn lanserades redan 2010 och har sedan dess levererat sportsbetting av högsta kvalité. Idag tillhör man en av Sveriges största sportsidor och man levererar ständigt roliga kampanjer och erbjudanden. Hos ComeOn kan du exempelvis ta del av en oddsboost dagligen för att få ett högre odds på ditt spel. 

Hos ComeOn väljer du själv om du vill skapa ett spelkonto eller spela som gäst. Oavsett vilket så väntar ett fartfyllt äventyr med enkel navigering och ett stort utbud. Prova ComeOn redan idag och hämta hem din välkomstbonus för att få ett par boxershorts på köpet. Lycka till!


ComeOn Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr. Bonuspengarna behöver omsättas 1x innan uttag.

Vi rekommenderar att läsa igenom kampanjens "Regler & Villkor" hos ComeOn innan du tar del av erbjudandet, då de kan komma att ändras.

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst