HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Speltips Djurgården Norrköping

Speltips Djurgården – IFK Norrköping

Matchinfo:

Djurgården - IFK Norrköping
Fotboll Sverige Allsvenskan
Matchstart: kl. 18:45 den 25 april

Spela på matchen

Om du vill spela på matchen mellan Djurgården – IFK Norrköping kan du välja ett av våra rekommenderade spelbolag och hämta en bonus eller komma igång direkt:


NordicBet Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller för alla nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.


LeoVegas Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Gratisspel
| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8.

Skador & Avstängningar

Djurgården saknar sjukdomsdrabbade reserverna Hampus Findell och Oscar Pettersson. I övrigt saknas även skadade nyckelytterbacken Aslak Witry samt reservspelaren Jacob Widell Zetterström. I övrigt är yttermittfältare Edward Chilufya otillgänglig på grund av personliga skäl. Positivt är att flera andra spelare som har haft skador/sjukdomar är tillgängliga, däribland förstemålvakt Bråtveit, backarna Jonathan Augustinsson, Jacob Une Larsson, Elliot Käck samt mittfältaren Jonathan Ring. Helhetsläget är därmed förbättrat jämfört med förra matchen mot Häcken.

IFK Norrköping har en avstängning på formstarke anfallaren Jordan Larsson. Laget har dessutom fått en ny skada på anfallskollegan Christoffer Nyman som också startade senast. Minus att sakna två av de bättre anfallarna samtidigt!

Hela Spelanalysen Djurgården - Norrköping

Djurgården på tio poäng (3-1-0) tar emot Norrköping på fem poäng (1-2-1). Det var många som inför säsongen snarare hade tippat motsatt poängförhållande, men Djurgården har presterat extra bra medan Norrköping har haft en snårig säsongsstart.

Djurgården svarade för en urstark försvarsprestation senast i 1-0-vinsten borta mot Häcken. Det är få eller inga lag som har lyckats stänga ner Häckens kompetenta offensiv på sådant sätt. Att Djurgården gjorde trots en egen liten frånvarokris och Kevin Walker som vänsterback (samt tidigt byte av starthögerbacken Andersson) gör insatsen extra guldkantad.

Det gäller dock att orka ladda om till ny match med bara tre vilodagar mellan den urladdningen och den här nya matchen. Inte självklart att en skade- och sjukdomsdrabbad trupp som Djurgårdens kommer att orka ge maxladdning redan ikväll. Vi behöver bara gå tillbaka till näst senaste matchen som spelades här hemma mot IFK Göteborg får att få exempel på att Djurgårdens spel ibland kan "gå i stå" och att framförallt offensiven är beroende av energiska löpningar. Om mittfältet är för omständligt i uppbyggnadsspelet eller om Buya Turay går ner i intensitet kan Djurgården snabbt förvandlas från en toppkandidat till ett mediokert gäng. Laget ordnade en 2-1-vinst via slutminutersmål mot Göteborg, men det var varken vackert eller övertygande.

Norrköping har haft en skral säsongsinledning där laget inte lyckats få till en enda riktig fullträff. Det var med nöd och näppe som förra 4-3-segern togs hemma mot Falkenberg. Matchbilden var oväntat jämn och det var svagt av Norrköping att tappa såväl 1-0-, 2-1- som 3-2-ledningar innan man äntligen fick sista ordet med ett 4-3-mål på övertid. Anfallaren Jordan Larsson har varit ett av få positiva utropstecken i de inledande omgångarna. Det är därmed olyckligt att Larsson drog på sig utvisning (efter att ha gjort två mål) mot Falkenberg och är avstängd mot DIF. Norrköpings anfallssida är rejält förtunnad med både Larsson avstängd och Nyman med nygamla skadeproblem. Det blir troligen upp till formtveksamma duon Skrabb och Holmberg att leverera anfallskonfettin i denna match.

Vi tillhörde den skara experter som rankade Norrköping högre än Djurgården inför säsongen. Det är fortfarande för tidigt att dra några slutsatser om motsatsen, men nog ska Djurgården räknas som minst lika starkt i dagsläget - särskilt med tanke på Norrköpings anfallsproblem. Det finns ändå en stark faktor som gör att vi avstår spel på ettan: energifaktorn. Medan Djurgården spelade den tuffa matchen mot Häcken så sent som i söndags så har Norrköping kunnat ladda i lugn och ro sedan fredagens batalj mot Falkenberg. Vi såg redan igår hur flera av lagen som hade fått extra vilodagar slog ut sina mer slitna motståndare i matcherna.

Det blir svårt att avgöra situationen och därav rekommenderar vi att hitta någon annan match att spela på. 

Odds Djurgården - IFK Norrköping

Spana in oddsen nedan och välj ett spelbolag att spela hos:

Resultat LeoVegas Betsson ComeOn Sport
Djurgården 1.98 2.03 2.00
Oavgjort 3.55 3.55 3.40
Norrköping 3.75 3.80 3.80

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst