HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Speltips Barcelona vs Manchester United

Barcelona - Manchester United
Fotboll UEFA Champions League
Matchstart: kl. 21:00 den 16 april 2019.

Barcelona har skador på Thomas Vermaelen och Rafinha. Ingen fara.

Manchester United har en avstängning på Luke Shaw. Det "tvingar" laget att använda Ashley Young - som varit formsvag på sistone - som vänsterback igen. I övrigt saknas skadade Antonio Valencia, Eric Bailly och Ander Herrera.

Champions League-kvartsfinal, andra och avgörande mötet. Barcelona har med sig 1-0-ledning från möte ett, en match där Barcelona gjorde 1-0-målet i 12:e minuten och sedan gjorde en fullt kontrollerad insats. Det såg ut som att Barcelona spelade på ledningen resten av matchen och de gjorde det bra. Det skapades inte så många fler egna målchanser, men framförallt så tilläts Manchester United knappt att skapa någonting. Faktum är att United inte hade ett enda skott på mål på 90 minuter, vilket är en närmast historisk sensation.

Barcelona har sedan tidigare avgjort La Liga så laget tog det försiktigt med trupputtagnignen i helgens ligaspel. Det var i stort sett reservlaget som mönstrades, vilket gjorde att merparten av nyckelspelarna vilade ut inför den här matchen. Räkna med att Barcelona kommer att vara minst lika bra som i första mötet och då blir det synd om United.

Det är ett United som sluter klart mer då de är inne i en intensiv period i Premier League. United jagar en placering för att nå spel ute i Europa, men man är på gränsen till att till och med missa Europa League p.g.a. svacka på sistone. Det blev en knapp 2-1-seger hemma mot West Ham i helgen. Resultatet var mycket turligt då West Ham hade gott och väl så bra spel som United. Kunde lika gärna ha blivit förlust.

United lyckades vändningsvinna borta mot PSG i åttondelsfinalen, men det är svårt att se att blixten slår ner två gånger om. United har helt enkelt inte kvaliteten. Barcelona är ett par nivåer starkare och med utvilade nyckelspelare samt hemmaplan i ryggen är ettan stark. Lite varning dock för att spela handikappspel då Barcelona går vidare även vid kryss eller knapp seger, d.v.s. det kan bli som i första mötet att de spelar på resultat vid ledning. Barcelona-ettan till 1,37 hos Betsson är hursomhelst närmast spel och kan användas vid behov av komplettering i dubblar/tripplar. 

Odds Barcelona - Manchester United:

Spana in oddsen nedan och välj ett spelbolag att spela hos:

Resultat
LeoVegas
Betsson
ComeOn Sport
Barcelona 1.36 1.37 1.35
Oavgjort 5.60 5.50 5.65
Man Utd 8.95 9.20 8.75

 

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst