HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Speltips AIK - BK Häcken

Speltips AIK - Häcken

Matchinfo:

AIK - Häcken
Fotboll Sverige Allsvenskan
Matchstart: kl. 19:00 den 24 april

Spela på matchen

Vill du spela på AIK - BK Häcken? Då kan du ta del av våra rekommenderade spelsidor och hämta hem en bonus eller komma igång direkt. 


NordicBet Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller för alla nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Speedy Bet Sport
100 kr bonus.
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 100 kr. Min. insättning 200 kr. Omsättningskrav 8x på odds.

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Skador & Avstängningar

AIK har en ny skada på Stefan Silva som startade senast. Det står även klart att Saku Ylätupa står över ytterligare en match på grund av småproblem. Det finns ett frågetecken för Chinedu Obasi som begränsade speltiden till en kvart senast fast uppges vara på bättringsvägen här. Det lär hursomhelst bli veteranen och ynglingen på topp, d.v.s. Goitom tillsammans med Lahne.

Häcken har ett nytt stort frågetecken för anfallsstjärnan Paulinho som missade träningen dagen inför match p.g.a. magsjuka. Paulinho hoppas själv på att kunna spela, men vi håller det för mest troligt att Celik ersätter honom i elvan. Celik startade flertalet cupmatcher på försäsongen och gjorde det strålande i Paulinhos dåvarande frånvaro/bänkning. I övrigt har Häcken ett plus i form av att innermittfältaren Erik Friberg är tillbaka från skada. Även om Gustav Beggren har gjort det bra (främst defensivt) i Fribergs frånvaro så blir det ett plus om Friberg startar.

Hela speltipset AIK - BK Häcken

Tidigt toppmöte mellan AIK på fem poäng och Häcken på sju poäng.

AIK trodde nog att laget börjat komma i ordning efter vändningsvinsten till 2-1 mot Sirius näst senast. Visst var den första halvleken direkt svag, men förbättringen i andra och att laget lyckades vända 0-1 till 2-1 var moralstärkande. Det var inte heller dåligt att nyförvärvet Lahne levererade och antydde att han kanske är lösningen på anfallsproblemen. AIK gjorde sedan en spelmässigt stark första halvlek mot Örebro i förra omgången, men utdelningen kom aldrig och 0-0 var därmed resultatet inför andra. AIK gick där ner sig kvalitetsmässigt samtidigt som Örebro hade marginalerna med sig och vann med ett sent, överraskande mål. AIK förtjänade totalt sett bättre öde än 1-2-förlusten (första halvleken var tillräckligt bra), men helt klart oroväckande att AIK:s offensiva uddlöshet håller i sig. AIK var som bekant brutalt icke-spetsigt i de inledande 0-0-matcherna. Avsaknaden av fjolårets kreatör Kristoffer Olsson har sällan blivit så tydlig som i de 0-0-matcherna. Nu hänger enormt mycket på att Goitom/Lahne lyfter offensiven.

Häcken har haft en till stora delar urtrevlig säsong hittills med läckra insatser i Svenska Cupen (finalklart) och 2-1-0 på de tre första allsvenska matcherna. Häckens första stora bakslag kom i söndagens hemmamatch mot DIF. Häcken såg märkligt segt ut i framförallt första halvlek och klarade helt enkelt inte att lösa DIF:s kompakta defensiv. Det är en insats som bör ora Alm extra mycket eftersom risken är stor att även AIK ställer upp en försvarsmur, eftersom AIK är betydligt bättre defensivt än offensivt. Dessutom är det nackdel för Häcken att laget har fått två vilodagar färre än AIK (AIK spelade i fredag, Häcken söndag) samt att Häcken har stort frågetecken för Paulinho.

Om vi hade förutspått den här matchen i förra veckan hade vi rangordnat den som jämn eller till och med fördel Häcken. Villkoren har dock blivit ändrade i och med Häckens märkliga uppvisning mot DIF och det nya frågetecknet kring Paulinho. Det är dock inte läge att byta sida och förespråka AIK till 2,31. Vi är fortfarande övertygade om att Häcken kommer att vara det tabellmässigt bättre laget i det längre loppet. Slutsatsen blir att avstå spel.

Odds AIK - BK Häcken

Spana in oddsen nedan och välj ett spelbolag att spela hos:

Resultat
LeoVegas
Betsson
ComeOn Sport
AIK 2.28 2.37 2.35
Oavgjort 3.20 3.25 3.20
BK Häcken 3.30 3.25 3.20

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst