HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Spelbolag med Livestream

Spelbolag med Livestream

Vilka spelbolag erbjuder livestream? Just denna fråga är något vi ska kika närmare på och givetvis gå igenom vad man kan se hos de olika spelbolagen. En fördel med livestream är att du kan se matcherna och samtidigt spela live på matchen. Detta ger dig en bättre uppfattning hur matchen ser ut innan du placerar ditt spel. 

För den som inte vet vad livestream innebär så är detta precis vad det låter som, en stream som spelas live. Här kan du se massvis av sport på nätet som en fördel när du spelar hos ett spelbolag med livestream. Oavsett om du använder dig av datorn eller mobilen kan du se matcherna live.

Lista: Spelbolag med livestream

Vilka spelbolag erbjuder livestream? I listan nedan kan du välja ett spelbolag som erbjuder en livestream på sin sida. Öppna ett konto och gör en insättning för att få tillgång till massvis av sport live.

Spelbolag med livestream:


bet365 Sport
1 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Upp till 1.000 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Lägsta insättning är 50 kr samt ett avgjord spel måste slutföras för att ta del av spelkrediterna. Lägsta odds, spelval och betalningsmetod gäller. Cashout utesluter spelkrediternas insats. Tidsgränser samt bonusvillkor gäller.

Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.

Snabbare Sport
2 500 kr bonus.
Bankidentifiering

LeoVegas Sport
3 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | 18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 29 nov 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min. odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.
NordicBet Sport
1 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller för nya spelare från 1 januari 2019 och framåt. Anmälan krävs. Min insättning 100 kr, 8x omsättningskrav lägsta odds 1,80.

ComeOn Sport
5 000 kr bonus.
Få 10 free spins varje dag
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 5 000 kr. Vid kvalificerande insättning får du 10 omsättningsfria gratissnurr på Starburst varje dag i april månad. Bonuspengarna behöver 8x till lägsta odds 2.0 innan uttag. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Vilket spelbolag har bäst livestream?

Vilken livestream har bäst utbud? Denna fråga är svår att svara på för de flesta spelbolagen erbjuder ett liknande utbud. Exempelvis kan inget spelbolag visa matcher från engleska Premier League eftersom rättigheterna inte tillåter detta, men däremot visar man matcher från tyska bundesliga, italienska Serie A, spanska La Liga och mycket mer.

Att avgöra vem som har bäst livestream är svårt att säga, däremot har spelbolagen byggt upp sin livestream på olika sätt. Med det sagt är användarvänligheten bättre hos visa samt tydligare om vilka matcher, sporter med mera som visas i deras livestream. Nedan ska vi presentera några av våra favoriter när det kommer till spelbolag med livestream.

LeoVegas Livestream

LeoVegas

LeoVegas är det svenska spelföretaget som bjuder på generösa kampanjer och roliga erbjudanden. Hos LeoVegas kan man på kampanjsidan tydligt och enkelt se vilka sporter och ligor som visas i deras livestream vilket gör det väldigt enkelt för spelaren att veta vilka matcher som visas. 

Här kan du se urvalet som visas i LeoVegas livestream:

Fotboll:

La Liga (Spanien) 
Internationella matcher Sydamerika & Europa 
Internationella vänskapsmatcher 
African Cup of Nations 
League Cup (England) 
DFB Pokal (Tyskland) 
Coppa Italia (Italien) 
Ligue 1 (Frankrike) 
Coupe de France (Frankrike) 
Championship (England) 
UEFA Champions League & Europa League kvalificeringsmatcher 
Serie B (Italien) 
Primeira Liga (Portugal) 
Serie A (Brasilien) 
J-League (Japan) 
CSL (Kina)

Tennis:

WTA Premier ATP 250 serien 
WTA 125K serien 

Basket:

FIBA (International/Club/Basketball Champions League) 
National Basketball League (Australien) 
PBA (Filippinerna) 
Basketball Super League (Turkiet)

Handboll & Volleyboll

IHF Handball World Cup 
EHF Handball European Championships Men & Women 
EHF Handball Women's Champions League 
CEV Volleyball European Championships Men & Women 
European Beach Volleyball Championship and Masters 

Ishockey

Kontinental Hockey League 
Champions Hockey League

Som ni kan se finns det en del att kolla på i LeoVegas livestream. För att använda dig av livestreamen krävs det att du har pengar på ditt spelkonto eller placera ett spel på den utvalda matchen max 24 timmar innan eventet startar.

Sugen på en välkomstbonus? Då kan du få 100% upp till 2 000 kr hos LeoVegas när du gör din första insättning.


LeoVegas Sport
3 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | 18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 29 nov 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min. odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Unibet Livestream

Unibet

Hos ett av världens största spelbolag, Unibet erbjuder man självklart även en livestream. Hos Unibet har man inte satt upp någon lista med allt som visas i livestreamen, men utbudet är mer eller mindre som hos LeoVegas. 

Att använda livestreamen och se vad som visas har dock Unibet byggt upp på ett väldigt enkelt sätt. Om du klickar in dig till odds hittar du en sektion som heter "Streaming". Här kan du sedan se oddsen samt alla evenemang som visas i Unibet Livestream. Unibet har även en logga som heter Unibet TV som visas på alla matcher som har livestreaming. 

Om du inte har spelat hos Unibet sedan den 1 januari 2019 så kan du även passa på att hämta hem en välkomstbonus. Just nu kan du välja mellan två bonusalternativ enligt följande:

Sätt in 100 kr – Spela med 600 kr!
Omsättningskrav: 5x till lägsta odds 1.40.

Få 200% bonus upp till 2 000 kr!
Omsättningskrav: 5x till lägsta odds 1.40.


Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.

Betfair Livestream

Betfair

Betfair tillhör ett av de största spelbolagen i världen och erbjuder det mesta en sportsajt kan erbjuda, och lite till. Hos Betfair finner du en ultimat cashout-funtkion där du kan stänga hela ditt spel, delar av det samt ha en automatisk stängning. Men nu ska vi tala om livestreaming och med Betfair TV kan du streama massvis av sport, världen över helt gratis.

Hos Betfair presenterar man en del av sina sporter som man erbjuder i sin livestream, men det finns dock mer än så. 


FOTBOLL

Serie A, FA cupen, holländska ligan, danska Superliga, MSL

TENNIS

US Open, Roland Garros, ATP Masters.

BASKET

Euroleague, Eurocup, spanska ligan.


Som ni ser finns det en hel del bra ligor och sporter att se, men som vi nämnde finns det mer än så hos detta brittiska spelbolag. Om du vill prova lyckan hos Betfair kan du göra detta med en välkomstbonus. Alla nya spelare som registrerar sig med kampanjkoden: ZSKACJ får 100% upp till 1 000 kr på sin första insättning. Dina pengar skall sedan omsättas 5x till ett lägsta odds 1.70.Betsson Livestream

Betsson

 

Ett stort svenskt spelbolag är Betsson och självklart erbjuder även de en livestream. Hos Betsson får du tillgång till en rad olika sporter och ligor världen över. Hos Betsson har man en guide för hur du går till väga för att livestreama alla event som visas vilket gör det enkelt för dig som spelare att se matcherna live. Precis som hos de andra spelbolagen krävs det att du har pengar på ditt Betsson-konto för att titta på livestreamad sport.

Alla matcher med en gul symbol bredvid eventnamnen är tillgängliga för livestream. Genom att klicka på den gula ikonen upp till höger på liveavdelningen kan du se samtliga event som går att livestreama just nu.

Om du inte har ett spelkonto hos Betsson så kan du enkelt skapa ett. Som ny spelare väntar dessutom en förträfflig välkomstbonus. Just nu får nya spelare hos Betsson 100% extra upp till 1 000 kr på sin första insättning. Omsättningskravet för bonuspengarna är satt till 8x till ett lägsta odds 1.50.Prova livestreama sport online

Det finns många spelbolag som erbjuder livestreamad sport online. Ovan tillhör några av våra favoriter då man på ett användarvänligt sätt kan få tillgång till livestreamad sport online. Se alltid till att ha pengar på ditt spelkonto för att få det att fungera alternativt placera ett spel på den utvalda matchen. 

Att streama sport hos spelbolagen hjälper dig när du ska placera ett spel på en match. Få en bättre överblick för matchen och placera därefter ditt spel. Lycka till!

Systemkrav på Livestream

När du ska titta på livestreamad sport krävs det att du har "rätt system". Här nedan kan du se systemkraven när du vill kolla på livestreamad sport online.

De flesta spelbolag har följande krav:

Microsoft:

Windows XP
Internet Explorer 8 och de senaste versionerna av Firefox, Chrome och Opera

Apple:

Mac OS X 10.6 Snow Leopard
Senaste versionerna av Safari, Firefox, Chrome och Opera

Bredbandshastighet: En uppkopplingshastighet på 512 kbp/s eller högre.

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst