HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Spelbolag med Cashout

Spelbolag med Cashout

Har du nerverna i styr eller föredrar du att plocka ut vinsten innan matchen är slut? Det är nämligen precis det som cashout handlar om. Stäng ditt spel och säkra din vinst eller stäng ditt spel för att minimera din förlust.

Cashout-funktionen lanserades av bet365 och blev snabbt väldigt populär på marknaden. Detta gjorde att allt fler spelbolag tog efter och idag finns cashout på flertalet spelbolag online. Cashout fungerar dock inte lika bra hos alla spelbolag och dessutom har vissa spelbolag viderutvecklat funktionen genom att bland annat erbjuda automatiska stängningar samt stäna delar av sitt spel.

På denna sida ska vi kika närmare på spelbolag med cashout och vilka av spelbolagen som är bäst. Häng med!

Bäst spelbolag med Cashout

Vilket spelbolag erbjuder bäst cashout på nätet? Idag erbjuder spelbolagen olika funktioner för sina sportsspelare för att locka spelare till sin sida. Cashout är en av funktionerna och ger dig möjligheten att stänga ditt spel innan matchen är slut, men till en lägre summa än det ursprungliga oddset. 

Antingen kan man säkra sin vinst för att kamma hem sin vinst eller så kan man låta spelet vara till slutsignal och hoppas spelkupongen går hem ändå. Har du nerverna i styr eller stänger du spelet innan matcherna är avgjorda? Låt oss kika på några av spelbolagen med bäst cashout.

Ett tips från oss är att om du är osäker på en match du placerat pengar på kan du stänga ditt spel så du får tillbaka din insats och låta resterande insats vara kvar på spelkupongen.

Bet365 Cashout – bäst i test

bet365

Det var bet365 som introducerade cashout på marknaden och med våra egna erfarenheter så tycker vi att bet365 har den bästa cashout-funktionen. Hos Bet365 erbjuds du cashout på mer eller mindre samtliga spel du placerar. Hos bet365 behöver du heller inte stänga hela ditt spel utan du kan välja att stänga en del av din insats. 

Låt säga att du lagt en spelkupong med tre matcher för 1 000 kr med ett odds 10 gånger pengarna. Efter 70 minuter så leder alla lagen du spelat på och bet365 ger dig möjligheten att stänga ditt spel till 7 000 kr. Här kan du istället välja att stänga ditt spel på 500 kr och därmed plocka ut 3 500 kr medan du fortfarande har 500 kr kvar som insats på din kupong med chansen att vinna 5 000 kr till. 

En annan sak som är bra med bet365 är att du kan stänga ditt spel automatiskt. Låt säga att du nöjer dig med 8 000 kr i vinst på kupongen ovan. Då kan du automtiskt ställa in att spelet ska stängas om kupongen går upp till 8 000 kr. 


Prova bet365 Sport här!


Betfair Cashout 

Betfair

Precis som hos bet365 håller Betfair en riktigt hög klass på sin cashout. Här har du möjligheten att stänga flertalet spel, stänga delar av det samt stänga spelet automatiskt. Oddsen för cashout är även de väldigt bra hos Betfair och man erbjuder ett riktigt stort spelutbud. 

När du placerar en spelkupong kan du enkelt se hur mycket du kan stänga ditt spel för. Betfair Cashout tillhör helt klart en av de bästa på nätet. Vill du prova Betfair Sport får du även en välkomstbonus i samband med din första insättning- Registrera dig hos Betfair med kampanjkoden: ZSKACJ och få 100% extra upp till 1 000 kr på din första insättning. 


Spela hos Betfair Sport här!


Unibet Cashout

Unibet

Svenska Unibet tillhör ett av världens största spelbolag på nätet och givetvis erbjuder man cashout på sina spel, men inte alla. Unibet ligger efter både bet365 och Betfair när det kommer cashout, men det finns trots allt på en hel del spel. 

Innan du placerar en spelkupong hos Unibet kan du se om du erbjuds cashout eller ej. Hos Unibet kan man heller inte stänga delar av sitt spel eller använda sig av automatisk stängning. Istället får du välja att stänga hela spelet eller låta spelkupongen gå hela vägen. 

Något som dock är bra med Unibet är att de ständigt bjuder på trivsamma och roliga kampanjer. Som ny spelar får du dessutom ta del av en riktigt trivsam bonus där du kan välja mellan två alternativ enligt följande:

  • Sätt in 100 kr - Få 600 kr att spela med!
  • Få 200% bonus upp till 2 000 kr!

Spela hos Unibet här!


Fler spelbolag med Cashout

Det finns många spelbolag på marknaden som idag har funktionen cashout. Än så länge är det ingen som håller samma klass som Betfair och bet365, men framåt i tiden lär spelbolagen fortsätta utveckla funktionen. Här nedan kan du se fler spelbolag där du kan stänga ditt spel eller minska din förlust innan matchen är avslutad:


Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

ComeOn Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr. Bonuspengarna behöver omsättas 1x innan uttag.


Hajper Sport
100 kr bonus utan insättning.
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100 kr vid registrering. Bonuspengarna behöver omsättas 50x (casino) eller 20x (sport) till lägsta odds 1.4 innan uttag.

NordicBet Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller för alla nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Är det bra att använda cashout?

Om det är bra eller dåligt att använda cashout är svårt att svara på. Funktionen kan ge dig många fördelar, men givetvis finns det även nackdelar. Man ska ha i åtanke att cashout är en funktion som är skapat av spelbolagen vilket innebär att det någonstans finns en fördel hos spelbolagen. Troligtvis gör de en bättre vinst på att spelare stänger sina spel innan matchen är slut.

Dock finns det fördelar med att använda cashout som spelare. Tittar du på en match och ser att motståndarna trycker på kan du använda det som en fördel och stänga ditt spel. Skulle motståndarna göra mål så har du redan säkrat din vinst. 

Att använda cashout är väldigt individuellt. Antingen kan du stänga ditt spel eller låta det gå, valet är ditt!

Innan du spelar

Innan du börjar spela på nätet så är det viktigt att göra upp en budget. Du ska alltid spela med en summa som du har råd att förlora. Skulle du sedan förlora dina pengar så är det viktigt att inte spela för att vinna tillbaka, för då kan det gå utför och risken är att man förlorar än mer. Håll koll på pengarna och placera dina spel med en tanke bakom. Lycka till!


Spela hos Betfair här!

 

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst