HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Spelanalys Ungern - Wales EM-kval

Matchinfo:

Ungern - Wales
Fotbolls-EM, Kval, Grupp E
Matchstart: kl. 20:45 den 11 juni 

Odds Ungern - Wales

Spana in oddsen nedan och välj ett spelbolag att spela hos:

Resultat LeoVegas Betsson ComeOn Sport
Ungern 2.90 3.00 2.95
Oavgjort 3.10 3.05 3.05
Wales 2.70 2.65 2.60

Skador & Avstängningar

Anfallaren Donat Zsoter är fortsatt borta för Ungern, ingen fara. Vänsterbacken Tamas Kadar (ordinarie) och högerbacken Barnabas Bese (ej ordinarie) var ej i skick nog att starta i lördags men det finns hopp för duon till ikväll. 

Det offensivt lagda stjärnskottet David Brooks avslutade säsongen skadad, men var redo för ett inhopp senast (nätade mot Kroatien) och verkar nu redo att starta.

Ungern (2-0-1) på 1:a första plats i grupp E, Wales (1-0-1) på 3:e plats. En väldigt viktig match mellan två lag som hoppas ta platsen bakom storfavoriten Kroatien.

Hela spelanalysen Ungern – Wales

Ungern har sen minisuccén i det senaste EM-mästerskapet haft det kämpigt. Ett misslyckat VM-kval där man ej lyckades ta poäng mot de stora nationerna och till och med åkte på pumpen i Andorra, följt av riktigt risiga träningskamper och så ett sisådär Nations League. EM-kvalet började också illa med 2-0-förlust i Slovakien, även om man där var väl så bra spel- och chansmässigt. Därefter har det dock blivit maximala sex poäng där ju höjdpunkten onekligen var 2-1 hemma mot Kroatien. Ett något trött Kroatien, men likväl en bra ungersk insats och en rejäl skalp. Senast rättvis 3-1-seger i Azerbajdzjan och Ungern har gett sig själva chansen i en inte omöjlig grupp. 

Precis som Ungern så gjorde Wales sitt första stora mästerskap på bra länge då man spelade Frankrike-EM för tre år sen. Om Ungern gjorde minisuccé så gjorde Wales storsuccé som tog sig hela vägen till semifinal, och var därefter ett hårstrå från att kvala in till VM för första gången sen -58 (!) - enda förlusten i slutomgången. Dubbla vinster mot Irland i Nations League, samtidigt som man föll i båda mötena med Danmark. EM-kvalet har inletts bra då man först hemmabesegrade Slovakien med 1-0, för att senast falla i Kroatien med 2-1. Två ganska jämna matcher. 

Ungern har vunnit sina fyra senaste matcher på hemmaplan, där ju Kroatien-segern sticker ut men där man även besegrat hyggliga Grekland. Wales i sin tur har presterat bra på bortaplan de senaste par åren och har det bättre laget - inte minst spetsmässigt med Bale i fronten. Ungern har höjt sig något sen Marco Rossi tog över förra sommaren men vi tycker ändå det är korrekt att Wales står som knapp favorit här. Närmst spel tycker vi överspelet 2,5 mål är till skapliga oddset omkring 2,35. Ungern har gjort minst två mål i fem av sina sex senaste (ofta mot snällt motstånd ska sägas) och Wales har bra offensiv kraft att tillgå. 

Vid spel:
Ungern - Wales ö 2,5 mål!

Bäst odds över 2,5 mål i matchen

Med hjälp av oss behöver du inte jämföra oddsen. Låt oss reda ut vilket odds spelbolaget erbjuder på över 2,5 mål i matchen mellan Ungern - Wales och spela på den spelsida med bäst odds.

Odds över 2,5 mål i Ungern - Wales:

Spelbolag Odds Bonus Spela
Unibet Sport 2.43 200% upp till 2 000 kr
500% upp till 500 kr
Spela Här!
LeoVegas Sport 2.43 100% upp till 2 000 kr Spela Här!
Betsson Sport 2.36 100% upp till 1 000 kr Spela Här!
ComeOn 2.35 200% upp till 1 000 kr Spela Här!
Bethard Sport 2.35 Samla upp till 500 kr Spela Här!

 

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst