HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Spelanalys Frankfurt - Strasbourg

Spelanalys Frankfurt - Strasbourg

Matchinfo:

Eint.Frankfurt - Strasbourg
Fotboll Europa League, Kval
Matchstart: 29 aug kl. 20:30

Tippa på Frankfurt - Strasbourg Europa League kval

Är du fundersam på vilket spelbolag du vill spela hos? Då kan du spana in några av våra spelbolagen nedan och hämta hem en bonus innan du placerar ditt spel på matchen. 


LeoVegas Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Gratisspel
| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8.

Betsafe Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller för alla nya spelare. 1x omsättningskrav. Anmälan krävs.

ComeOn Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr. Bonuspengarna behöver omsättas 1x innan uttag.

Skador & avstängningar

Frankfurt har ett par skador sedan starten och nu dessutom frågetecken kring Gacinovic och framförallt vasse Rebic. Båda utgick i paus i förra mötet och fanns inte med i helgens ligamatch. Rebic tränade igår och detta är väldigt, väldigt viktigt - någon typ av speltid för Rebic är att vänta, spekulerar vi i.

Strasbourg har inte med Sissoko som hoppade in i förra mötet. I övrigt tre gubbar borta sedan tidigare. Inget läge att gnälla över.

Hela spelanalysen Frankfurt - Strasbourg

Frankfurt var en besvikelse förra veckan - men visst ska man vända på steken ikväll?! Ja, Frankfurt var ju helt fantastiska i Europa League förra säsongen. Gick rent i gruppen och slog sedan ut Shakhtar, Inter och Benfica på vägen fram till semifinal. Där tog det stopp mot Chelsea - men först efter straffar. Frankfurt var definitivt "turneringens lag", inte minst med tanke på lagets otroliga fans som verkligen satte färg. Att nu kvala in igen och gå för något av en repris är förstås av största vikt för Frankfurt men utgångsläget är tufft efter 0-1-förlusten förra torsdagen.

Frankfurt hade svårt att skapa chanser och har ju heller inte glänst i ligaupptakten. Det kan delvis förklaras av fokus på Europa League-kvalet men visst har vi redan fått bekräftat att det är ett trubbigare Frankfurt i år. Har ju tappat Jovic/Haller, en duo som ifjol gjorde 32 ligamål och 15 Europa League-mål, utan att ersätta etablerat. Skadeproblem för Rebic underlättar sannerligen inte heller.

Strasbourg är inget lag som står särskilt högt i kurs. Är "egentligen" inget lag för Europa League, var ett mittenlag i ligan ifjol men fick biljetten hit tack vare seger i måttligt prestigefulla Ligacupen. Var absolut ingenting extra när Maccabi Haifa och Lokomotiv Plovdiv slogs ut och har heller inte sett bra ut i ligaupptakten, segerlöst efter tre omgångar trots ett icke-märkvärdigt program. Nu sitter Strasbourg alltså ändå bra till och kan man göra ett mål pressar man Frankfurt att göra tre.

Att vända 0-1 kan se ut som ett tacksamt uppdrag för Frankfurt men det är ett lurigt utgångsläge, då ett baklängesmål alltså gör det jättesvårt. Med fansen i ryggen kan vi ändå Frankfurt komma ut och pumpa på bra direkt men ingen given matchvinnare har hittills klivit fram denna säsong och det går absolut att spekulera i viss frustration. Nog är det bra chans för Frankfurt att vinna kvällens match men spel till 1,40 (Betsson) ser inte särskilt kul ut... Då tar vi hellre över 2,5 mål till 1,85 (LeoVegas), mycket talar för att det kan bli action till slut här, men nej, inget extra det heller. Vi nobbar spel här.

Odds Frankfurt - Strasbourg 1X2

Spana in oddsen för slutresultat nedan och välj ett spelbolag att spela hos:

Resultat LeoVegas Betsson ComeOn Sport
Frankfurt 1.35 1.40 1.38
Oavgjort 4.70 4.75 4.60
Strasbourg 7.50 7.85 7.75

Odds över 2,5 mål Frankfurt - Strasbourg

Spana in oddsen för över 2,5 mål nedan och välj ett spelbolag att spela hos:

Mål LeoVegas Betsson ComeOn Sport
Över 2,5 mål 1.85 1.83 1.80
Under 2,5 mål 1.95 1.97 1.95

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst