HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Spela på 1.Bundesliga 2020

Spela på 1.Bundesliga 2020

Dags för 1.Bundesliga att dra igång igen! Efter drygt två månaders ofrivilligt uppehåll kommer den tyska högsta ligan dra igång på nytt! 

Var kan jag spela på 1.Bundesliga 2020?

Nu när 1.Bundesliga åter drar igång finns där ett stort intresse att spela på ligan. 1.Bundesliga är den första stora ligan som kommer dra igång efter uppehållet och vi kan nog räkna med att det kommer vara extra stort fokus på den tyska fotbollen. Om du vill spela på 1.Bundesliga finns där en hel uppsjö av spelbolag att välja mellan. Här listar vi några av dem som har bra utbud av odds på tysk fotboll:

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.
LeoVegas Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Gratisspel
| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8.
Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Att tänka på när man spelar på 1.Bundesliga 2020

Innan du börjar spela på 1.Bundesliga finns där lite att tänka på. Här kommer några tips:

1. Undvik att gå i fällan att följa "experter"

Många experter lägger upp speltips i syfte att locka till sig nya spelare som skall registrera konto och följa deras tips för att på så vis tjäna pengar. Var försiktig innan du gör detta. Om du skall följa en expert, kolla in om experten har statistik på tidigare spel. 

2. Jämför odds

Liksom med allt annat, kan det vara bra att jämföra olika spelbolags odds. Ibland kan det skilja en hel del mellan bolagen. Och spelar du för större summor, kan vinsten bli klart mycket större hos det spelbolag som erbjöd högre odds. Så vår rekommendation är att du alltid skall kolla vilket spelbolag som erbjuder det bästa oddset på den marknad du skall spela på. 

3. Analysera

Dem främsta spelarna har ett grymt öga och gör ofta en analys i minsta detalj innan spel. Att kunna analysera statistik är oerhört viktigt om man skall bli en framgångsrik spelare. Detta gäller inte minst om du skall spela på 1.Bundesliga. 

4. Undvik större bonusar

Många spelbolag lockar med stora och maffiga bonusar, men många gånger är det ganska tuffa omsättningskrav på dessa bonusar. Om du är en oerfaren spelare är bonusar inget som vi rekommenderar. Anledningen är ganska enkel. Om du väl tagit emot en bonus behöver du spela en hel del för att få ut eventuella pengar. 

Spela och se på 1.Bundesliga

Live stream och betting är en bra kombo. Och detta är något som du kan ta del av hos ett flertal spelbolag idag. Så varför inte registrera ett konto för att spela och se på 1.Bundesliga nu i maj och juni? Låt oss hoppas på en spännande avslutning av den tyska högsta ligan i fotboll. Spelbolagen vi rekommenderar när det kommer till 1.Bundesliga och live stream är följande:

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.
Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Inför omstarten av 1.Bundesliga

Totalt återstår det 9 omgångar av 1.Bundesliga, för två lag Eintracht Frankfurt och Werder Bremen är det 10 matcher kvar. Inför omstarten är Bayern i topp på 55 poäng, skuggade av Dortmund på 51 och Leipzig på 50. I botten ligger Paderborn illa på det med sina ynka 16 poäng, nästan lika illa ser det ut för Weder Bremen på 18 poäng, men Bremen har en match mer att spela än bottenkonkurrenterna. Kanske kan det visa sig vara en liten fördel. På kvalplats just nu ligger Uwe Rösslers Fortuna Düsseldorf, som kämpar om sin existens i den tyska högsta ligan. Med nio omgångar kvar att spela har Düsseldorf 4 poäng ner till Bremen och 4 poäng upp till Maiz på säker mark just nu. 

Spelbolagen har inte helt oväntat Bayern som favorit att ta hem ligatiteln och med tanke på avståndet som är 4 poäng så är oddsen inte speciellt höga på dem tyska rekordmästarna. Kanske kommer det stora avgörandet redan i den 28:e omgången då Dortmund tar emot Bayern hemma. En seger för Bayern här och avståndet för Dortmund skulle troligen bli allt för långt. Men det finns faktiskt två andra lag som vill vara med i fajten om ligatiteln och det är RedBull Leipzig och Borussia Mönchengladbach som har häng på topplagen Dortmund och Bayern. Leipzig har aldrig tagit en ligatitel och det skulle givetvis vara en rejäl fjäder i hatten för den talangfulle tränaren Julian Nagelsmann om laget från forna Östtyskland gick och vann.

Spelschemat för de sista omgångarna i 1.Bundesliga, kommer sträcka sig från mitten av maj till slutet av juni (27:e) om alla bitar faller på plats och att inga spelare drabbas av coronaviruset. För skulle så bli fallet är risken stor att 1.Bundesliga 2019/20 inte kommer kunnas spelas klart. Och då är ju frågan om ledande laget som just nu är FC Bayern, kommer utropas till mästare? Eller blir det som i den holländska högstaligan Eredivisie där inget lag utsågs till mästare? Time will tell. Men låt oss nu bara hoppas att vi kommer kunna njuta av lite tysk toppfotboll, även om inramningen säkerligen inte kommer vara speciellt upphetsande, då det blir spel, helt utan publik. 

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst