HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds Zlatans nästa klubb

Odds Zlatans nästa klubb

LA Galaxy åkte ur MLS slutspel och sedan dess har spekulationerna florerat om vilken som blir svenskens nästa klubb. Spekulationerna minskade inte heller med Zlatans senaste uttalande om att han kommer tillbaka till Spanien.
– Hej, Spanien. Gissa vad? Jag kommer tillbaka. 

Zlatan gjorde som bekant en säsong i FC Barcelona, men frågan är om hans uttalande syftar på fotbollskarriären eller om det var någon form av reklamkampanj. Oavsett vad så har spelbolagen tagit fram odds för vilken som blir Zlatans nästa klubb i karriären. 

Vilken blir Zlatans nästa klubb?

Spelbolagen har satt Atletico Madrid som störst favoriter att värva Zlatan Ibrahimovic. Vi tror dock att Zlatans uttalande hanlade om en reklamkampanj än att fotbollskarriären skulle fortsätta i La Liga. Här nedan ska vi spana in oddsen fölr vilken klubb som blir Zlatans nästa: 

Klubb
LeoVegas Sport
Betsson Sport
Milan 1.33 1.30
LA Galaxy 3.00 3.00
Atletico Madrid 6.00 5.50
Ingen klubb 7.00 N/A
Napoli 8.00 6.00
Real Madrid 8.00 4.50
Bologna 10.0 N/A
Valencia 10.0 7.50
Barcelona 11.0 10.0
Sevilla 11.0 12.0
Fiorentina 14.0 15.0
Malmö FF 17.0 20.0
Man Utd 19.0 22.0
Any Chinese Club 26.0 N/A
Inter 26.0 30.0
Juventus 26.0 30.0
Roma  31.0 35.0
Ajax 34.0 N/A
Boca Juniors 34.0 N/A
Lazio 34.0 N/A

uppd Zlatan odds 12 nov.

Napoli störst favorit i Italien

Spelbolagen har satt Atletico Madrid och Valencia som två huvudkandidater som Zlatans nästa klubb. Atl Madrid må vara aktuellt, men Valencia känns inte alls som en trolig destination för Ibrahimovic. I ett av hans många uttalande gjorde han det klart att han ville spela i en klubb som utmanar om titlar. 

I Italien är Napoli störst favorit att värva Zlatan Ibrahimovic. Zlatans agen Raiola har en bra relation med ägaren i Napoli, Aurelio De Laurentiis samtidigt som Anchelotti är sugen på att plocka in svensken i truppen. 

Napoli är väldigt speciellt och det skulle bli den fjärde toppklubben i Serie A som Zlatan representerar. Ett fullsatt Sao Paolo med Zlatan på plan vore mäktigt, men frågan är om drömmen blir sanning för Napolifansen. 

Även Bologna har gett sig in i jakten på Zlatan. Sinisa Mihajlovic som är en god vän till svensken har ringt och erbjudit 38-åringen ett sexmånaderskontrakt, men chansen att han skriver på är dock inte allt för stor. 

Zlatan stannar i LA Galaxy?

Zlatan har ännu inte stängt dörren till en förlängning med LA Galaxy. De flesta spekulationer handlar om vilken klubb som Zlatan kommer lämna för, men ännu är dörren inte stängd till att fortsätta ännu en säsong med LA Galaxy. Vad vi heller inte vet är om karriären kanske är över för Zlatan Ibrahimovic? I ett av sina uttalande så sa han inför matchen mot LAFC att det möjligtvis blev den sista i karriären. 

Zlatan kommer säkerligen låta hela världen spekulera om vilken klubb som blir hans nästa. Om du redan nu tror dig veta vilken klubb som blir Zlatans nästa så kan du spana in oddsen och placera ditt spel hos LeoVegas. Lycka till!


Till LeoVegas!

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst