HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds utan registrering

Odds med snabb registrering

Om du är sugen på att börja spela på odds online kan det kanske kännas lite förvirrande och överväldigande till en början. Var ska man börja? Vilket spelbolag ska man välja? En tröst i det här kanske kan vara att det i dag inte alls är särskilt komplicerat att börja spela odds på nätet.

Många spelbolag erbjuder dessutom idag möjligheten att spela på odds med e-Leg. Det innebär att du kan komma igång och spela direkt, utan att genomgå någon registreringsprocess. Den här guiden ska handla om just det här, helt enkelt hur man spelar odds med snabb registrering utan att behöva fylla i sina uppgifter!

Så funkar odds med snabb registrering

Att komma igång och spela odds med e-Leg är mycket enkelt och det är också just det som är tanken. Många spelare efterfrågar i dag att kunna spela snabbt och smidigt, utan några ”krusiduller”. Det här har vi såklart teknikutvecklingen delvis att tacka för, det är nämligen exempelvis med hjälp av bankidentifiering som vi har att tacka för sådana här saker.

Med det sagt så behöver du alltså identifiera dig via din bank för att kunna spela hos spelbolag utan att själv fylla i registreringen. Att skaffa det är inte så svårt, du behöver ladda ner appen och koppla din bank till den – något du kan göra i din internetbank. Känns det svårt kan såklart din bank hjälpa dig med detta.

När du kan koppla ditt ID via din bank är det sedan bara att välja ett spelbolag. Ett krav är såklart att spelsidan erbjuder spel med e-Leg, annars blir det svårt. Det finns i dag flertalet spelbolag som erbjuder det här så chansen är stor att du ska hitta något som passar just dig.

Notera att det finns spelbolag som enbart erbjuder spel utan registreringsprocessen medan det också finns spelbolag som erbjuder dig både och. Hos de sistnämnda kan du alltså då välja om du vill spela utan att fylla i dina uppgifter själv eller om du helt enkelt vill skaffa ett spelkonto på det mer traditionella sättet.

För att komma igång och spela hos ditt valda spelbolag med smidig registrering kan du gå igenom följande steg om du vill:

  1. Surfa in till något av spelbolagen här i guiden via en av våra länkar.
  2. Välj ”Sätt in” eller dylikt hos spelsidan och välj vilket belopp du vill börja spela med.
  3. Verifiera din identitet och din insättning med betalningsmetoden Trustly
  4. Färdigt! Nu är det bara att börja spela.

Gör uttag på spelbolag online: 

  1. När du sedan ska ta ut pengar från ditt spelkonto så gör du det precis lika lätt:
  2. Klicka på ”Uttag” eller dylikt och välj summa som du vill ta ut.
  3. Få pengarna på kontot inom ett par minuter!
  4. Färdigt!

Nedan tänkte vi lista ett gäng spelbolag som alla erbjuder spel utan registreringsprocessen:


LeoVegas Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Gratisspel
| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8.

Snabbare Sport
100 kr gratis bet.
Bankidentifiering
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100 kr bonus på din första insättning. Omsättningskravet är 1x.


Speedy Bet Sport
100 kr bonus.
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 100 kr. Min. insättning 200 kr. Omsättningskrav 8x på odds.

ComeOn Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr. Bonuspengarna behöver omsättas 1x innan uttag.

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Nackdelar med odds med snabb registrering

Det finns egentligen inga nackdelar med att spela odds med snabb registrering. Snarare handlar det om ett individuellt val, vissa spelare kanske helt enkelt känner sig mer bekväma med att inte vara medlemmar hos ett spelbolag med sin mail medan vissa vill det av olika anledningar. Det som kan vara bra att tänka på när du ska börja spela odds utan att fylla i registreringen själv är att välja ett spelbolag med svensk spellicens. I vår guide rekommenderar vi endast spelföretag med svensk spellicens.

Efter den 1 januari 2019 är det nämligen lag på att man som spelbolag måste ha en svensk licens för att få erbjuda svenska spelare spel. Så en stark rekommendation är att du ser till att spelsidan du ska spela hos är svensklicensierat, eftersom det helt enkelt är säkrare och bättre!

Odds utan registreringsprocess – vad menas med det?

Odds utan registreringprocess må vara en aning otydligt. Vad som menas med detta är att du inte behöver fylla i dina uppgifter själv utan att du istället identifierar dig med din bank och det skapas då ett spelkonto till dig. Nästa gång du vill spela på ditt valda spelbolag kan du då återigen koppla upp dig med hjälp av din bank och ditt konto finns kvar hos spelbolaget.

Det här är helt enkelt ett måste för att du ska kunna ta ut pengar och/eller ta del av bonusar, kampanjer och erbjudanden. Dessutom så är det här ett sätt för spelsidorna att kontrollera att du är över 18 år, något du måste vara för att få spela odds på nätet. Att spela på odds utan att behöva fylla i sina uppgifter är helt enkelt väldigt smidigt och enkelt!

Du kanske inte känner för att ta ut dina vinstpengar varje gång du ska sluta spela, detta behöver du naturligtvis inte göra. Som vi tidigare nämnde så kan du nästa gång identifiera dig via din bank och ditt spelkonto finns kvar oavsett om du spelar via datorn eller mobilen.

Innan du börjar spela så är det dock viktigt att du gör upp en budget. Spela för den summa du har råd med och gör en insättning efter det. Lycka till!


Prova spela utan registreringsprocess hos Snabbare Sport!

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst