HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds Malmö tränare

Odds: MFF ny tränare

Malmö slutade på en andraplats i Allsvenskan, en poäng bakom Djurgården. MFF har dock kvar Europa League gruppspelet innan säsongen är över, men redan nu spekuleras det om ett tränarbyte för skåningarna. Uwe Rösler har ett år kvar på kontraktet, men trots detta är Jens Gustavsson, för närvarande i Norrköping favorit att ta över MFF. 

För Malmö FF är målsättningen varje år att ta hem guldet. Förra säsongen tog Uwe Rösler över klubben när det var kris. Man låg på den undre halvan av tabellen, men slutade trots detta på en tredjeplats och tog sig in i Europa Leagues gruppspel. I år fanns det bara guld i tankarna, men resultatet blev ett silver. 

Rösler som uttryckt en önskan om att träna ett lag i hemlandet Tyskland kan komma att lämna MFF innan kontraktet är slut. Om det blir ett gemensamt beslut eller att Rösler skulle få sparken låter vi stå osagt, kanske är han kvar i klubben kontraktstiden ut, hela nästa säsong? Oavsett vad så har spelbolagen tagit fram odds på vem som är tränare för Malmö den 1 mars 2020. 

Odds Malmös nästa tränare

Vem blir Malmös nästa tränare? Kommer Uwe Rösler köra sitt kontrakt ut och träna MFF även nästa år eller kommer vi få se ett tränarebyte i Skåneklubben? Här nedan kan du se oddsen för vem som är tränare för MFF den 1 mars 2020.

Odds: Vem tränar MFF den 1 mars 2020?

Tränare Odds
Nordicbet Sport
Jens Gustavsson  2.00 Till Nordicbet!
Uwe Rösler 3.00 Till Nordicbet!
Daniel Andersson 5.00 Till Nordicbet!
Kåre Ingebrigtsen 10.0 Till Nordicbet!
Alexander Axén 15.0 Till Nordicbet!
Mikael Stahre 15.0 Till Nordicbet!
Michael Laudrup 15.0 Till Nordicbet!
Olof Persson 15.0 Till Nordicbet!
Andreas Brännström 15.0 Till Nordicbet!
Tony Gustavsson 15.0 Till Nordicbet!

Oddsen hos Nordicbet hittar du under "Allsvenskan" –> "Vinnarspel" –> "MFFs nästa tränare"

Jens Gustavsson Favorit

Just nu är IFK Norrköpings tränare Jens Gustavsson störst favorit att vara tränare för Malmö FF den 1 mars 2020. Precis bakom hittar vi Malmös nuvarnade manager Uwe Rösler som står i tre gånger pengarna. Det finns även en hel del andra intressanta namn på oddsen för ny tränare i MFF 2020 och vem det blir återstår att se. 

Jens Gustavsson har kontrakt med Norrköping som sträcker sig över säsongen 2021 och frågan är hur villiga Peking är att släppa sin tränare? Gustavsson inledde sin tränarkarriär i Halmstad och 2016 blev han assisterande tränare i AIK innan han hoppade på huvudansvaret i IFK Norrköping. 

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst