HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Live Stream: Se tysk fotboll på nätet

Live Stream: Se tysk fotboll på nätet

Äntligen är fotbollen tillbaka! Först ut av alla toppligor är 1.Bundesliga som drar igång i mitten av maj. Men då är ju frågan: Hur ser jag tyska ligan i fotboll? Var hittar jag live stream och vad kostar det att se på matcherna? Det är här vi kommer in i bilden, hos oss skall vi försöka räta ut alla frågetecken vad gäller live stream för den tyska Bundesliga.

Vilka spelbolag erbjuder Live Stream på den tyska ligan?

Idag erbjuder ett flertal spelbolag i Sverige live stream på 1.Bundesliga och 2.Bundesliga. Detta innebär att du inte behöver betala speciellt mycket pengar för att ta del av direktsänd tysk fotboll. Det enda som krävs är ett konto och ett positivt saldo på ditt spelkonto. (En del spelbolag har även som krav att du måste lägga ett spel inom 24 timmar innan du kan se en match). Vad gäller insättning brukar det räcka med 100 kronor, ibland finns det även möjlighet att göra insättningar som är lägre än så. Hos Unibet och exempelvis LeoVegas kan du göra insättning med Swish, vilket är mycket smidigt och enkelt.

Här nedanför listar vi spelbolag där du kan se tysk fotboll på nätet:

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.
Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.
Betsafe Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller för alla nya spelare. 1x omsättningskrav. Anmälan krävs.
NordicBet Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller för alla nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Kan jag se tysk fotboll i mobilen?

Fördelen med spelbolagens live stream är att de mer eller mindre är optimerade för att se i mobilen. Med andra ord är det perfekt live stream för dig som ofta är på språng och sällan hemma framför tv:n. Vi rekommenderar att du ser matcherna via Wifi i din mobil, men kan du inte koppla upp till något Wifi, brukar det gå bra att se även via mobil täckning. Men kom ihåg, att se på live stream i mobilen, brukar dra en hel del surf! 

Om du vill se tysk fotboll i mobilen, rekommenderar vi dig att ladda ner en app med ett spelbolag som erbjuder live stream. Att ladda ner en app gör det betydligt enklare att komma åt live stream. Om du är en ägare av iPhone eller en iPad kan du ladda ner flera spelbolags appar i App Store. Är du däremot ägare av en Andriod telefon eller surfplatta är det Goolge Play som gäller. 

Steg för steg, så ser du tysk fotboll på nätet

För dig som vill se tysk fotboll på nätet via ett spelbolag skall du göra enligt följande:

1. Registrera ett konto eller logga in hos ett spelbolag med live stream. Ovan listar vi fyra spelbolag som erbjuder stream på tysk fotboll. Registrering på bolagen ovan kan göras via bankidentifikation, vilket innebär en snabb och enkel registrering. 

2. När du registrerat ett konto, alternativt loggat in, skall du se till att ha ett positivt saldo på ditt konto. Om du inte har detta, skall du göra en insättning. Minimuminsättning kan variera från 25-100 kronor beroende på spelbolag. Vi rekommenderar att du gör insättning med bankkort eller Swish. 

3. Lägg ett spel. - Hos en del spelbolag krävs det att du lägger ett spel innan du kan få tillgång till live stream. Oftast räcker det med 10 kronor i insats. 

4. Börja kolla. Gå in på liveodds och klicka på tysk fotboll och den match du vill se. Dem flesta spelbolag har en ikon på dem matcher man kör via live stream. 

Vilket tv-bolag sänder tyska ligan i fotboll?

Om du vill se 1.Bundesliga och även utvalda matcher från 2.Bundesliga på din tv, rekommenderas Viaplay. Viaplay sänder samtliga matcher i den tyska högsta ligan och ett flertal av matcherna i Zweite Liga. Just nu är kostnaden per månad 109 kronor, men så fort Champions League och eller Premier League drar igång, kommer förmodligen priset höjas rejält. 

Om tysk klubb fotboll

Den tyska Bundesliga har fått stå lite i skuggan av Premier League, La Liga och Serie A, då fokus i svensk media varit klart större på dessa ligor. Men under senare tid har 1.Bundesliga fått mer och mer uppmärksamhet och nu i samband med pandemin så kanske den kommer få ett ytterligare uppsving då ligan är den enda av dem stora toppligorna som dragit igång. Den stora dominanten i tysk fotboll är utan tvekan Bayern München som är dem mesta mästarna i Tyskland. Under dem senaste åren är det dem eller Dortmund som lagit beslag på ligaguldet och mycket talar för att vinnaren i årets Bundesliga är någon av dessa klubbar. 

Bayern München är inte bara den mest framgångsrika klubben i tysk fotboll, den är även den överlägset rikaste. Och med pengar brukar man komma ganska långt. Fördelen som Bayern har är att man har helt andra resurser än sina konkurrenter, även om dem flesta topplagen i Bundesliga har det ganska gott ställt. Sett till spelarlöner är Bayern klart i topp före Dortmund, men avståndet bakom är ganska långt. 

Sedan 1932 har Bayern München tagit hela 29 ligatitlar, vilket är 19 fler än BFC Dynamo som är tvåa på 10 titlar. På tredje plats hittar vi 1.FC Nürnberg och först på fjärde hittar vi Borussia Dortmund. 

Den tyska 1.Bundesliga innehåller totalt 18 lag, där lagen möts hemma borta, normalt sträcker sig en säsong från augusti till maj med ett kortare vinteruppehåll i december-januari. 

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst