HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds England - Sverige

Holland starkare när Sverige slogs ut

Efter 90 långa minuter stod det fortfarande 0-0 och matchen gick till förlängning. Det var ett gäng trötta ben som skulle få matchen till sitt avgörande och det visade sig att världstrean Holland skulle dra det längsta strået. Matchen slutade 1-0 och Sverige får fokusera på bronset. 

Sverige hade många bra intentioner i matchen och kunde mycket väl tagit ledningen redan i slutet på första halvlek. I den andra halvleken stod stolpen ivägen för Nilla Fisher och matchen fick gå mållös. Det var först efter 99 minuter som 1-0 kunde göras av Jackie Groenen, vilket också blev resultatet i förlängningen. 


Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Fokus på bronset

Sverige är givetvis besvikna efter förlusten i semifinalen mot Holland, men nu gäller det att ladda om. Redan på lördag eftermiddag gör man nämligen upp om bronset när man möter England, en match som kommer bli minst lika tuff som mot Holland. 

Sverige har en vilodag mindre och 120 minuter i kroppen vilket gör det väldigt tufft för våra svenska damer att ta hem tredjeplatsen i fotbolls-VM 2019, men givetvis inte omöjligt. Sverige är rejält revanchsugna och ett brons ska inte vara någon omöjlighet. Spana in oddsen nedan och placera ditt spel på matchen.

Odds inför England - Sverige:

Lag Betsson Sport LeoVegas Sport ComeOn Sport
England England 1.62 1.67 1.68
Oavgjort 3.60 3.90 3.85
Sverige Sverige 4.30 5.00 4.80

 

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst