HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Snabbare Odds

Hetast EM-kvalmatcher i veckan med speltips

Det vankas landslagsuppehåll och många lag har chansen att säkra sin plats till fotbolls-EM 2020. En fråga vi alla ställer oss är vilka matcher i EM-kvalet som är extra intressanta? Vi har kikat närmare på EM-kvalet och plockat ut några av de hetaste matcherna under veckan och helgen. 

Sverige har chansen att säkra sin EM-biljett när man reser till Rumänien samtidigt som Finland kan kvalificera sig till turneringen för första gången om man lyckas vinna hemma Liechenstrein. Även Island har chansen att ta sig till fotbolls-EM 2020 även om möjligheterna är väldigt små, Turkiet eller Frankrike måste tappa poäng i båda sina matcher samtidigt som Island vinner båda sina. 

Oavsett så ska vi gå igenom några av de hetaste matcherna när omgång 9 i kvalet till fotbolls-EM ska spelas.

Speltips Tjeckien - Kosovo EM-kval


LeoVegas Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Gratisspel
| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8.

Matchstart: 14 nov kl. 20:45!

Tjeckien och Kosovo gör tillsammans med England upp om de två EM-platserna i grupp A. England leder gruppen med 15 poäng och bakom hittar vi Tjeckien med 12p och Kosovo med 11 poäng vilket gör det väldigt jämnt. 

Om Kosovo ska ha en chans att nå fotbolls-EM 2020 så krävs det en seger mot Tjeckien. I sista matchen tar man emot England hemma som troligtvis redan är klara för EM. Skulle man förlora mot Tjeckien så är grupp A i kvalspelet avgjord och Kosovo får försöka nå EM-biljetten via Nations League. 

Det kommer vara ett riktigt spännande möte när Kosovo reser till Tjeckien i jakten på tre poäng. Vi tror man kommer ställa till det ordentligt för Tjeckien, men att man skulle vinna matchen känns oerhört tufft. Att Kosovo lyckas göra ett mål är dock något vi tror på. Samtidigt har Tjeckien gjort mål i samtliga av sina hemmamatcher sedan 2016 vilket gör att vi väljer att prova spelet; båda lagen gör mål. 

Speltips: Båda lagen gör mål: Odds 1.85 hos LeoVegas!


Till LeoVegas!


Speltips Rumänien - Sverige EM-kval


Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Matchstart: 15 nov kl. 20:45!

En av EM-kvalets hetaste matcher är givetivs mellan Rumänien och Sverige. Båda lagen har chansen att ta en EM-plats tillsammans med Spanien. För Sveriges del räcker oavgjort för att ha EM-biljetten i egna händer. För Rumäniens del krävs en seger mot Sverige för att EM-hoppet ska finnas kvar inför sista omgången där man ska ta sig an Spanien borta.

Sveriges EM-chanser ser väldigt bra ut, men man bör ändå ta en poäng mot Rumänien för att ha allting i egna händer, något vi också tror man kommer lyckas med. 

Samtidigt som Rumänien kommer gå framåt för att vinna matchen så kommer det att finnas en del ytor under matchens gång. Om Sverige kan utnyttja detta bör man göra ett mål i matchen. Rumänien på hemmaplan är dock väldigt starka och man bör få in minst en boll på Sverige. Av den anledningen tycker vi båda lagen gör mål känns intressant. 

Ett annat intressant spel är att matchen står oavgjort i halvtid. Båda lagen lär börja ganska avvaktande för att inte släppa något bakåt. 

Speltips: Båda lagen gör mål: Odds 1.92 hos Betsson. 
Speltips: Oavgjort i halvtid: Odds 1.98 hos Betsson.


Till Betsson Sport!


Speltips Finland - Lichtenstein EM-kval


Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Matchstart: Fre 15 nov kl. 18:00!

På förhand kanske Finland - Lichtenstein låter som den hetaste matchen, men faktum är att den är värd att ha ett öga på. Vid seger för Finland så tar man sig för första gången till fotbolls-EM någonsin, bland annat tack vare stjärn-anfallaren Teemu Pukki till vardags i Norwich City.

Om Finland vinner säkrar man EM-biljetten före lag som Grekland och Bosnien & Hercegovina. Precis som spelbolagen tror även vi att Finland kommer vinna matchen mot Lichtenstein men för att få upp oddset lite grann kan man prova Finland över 3,5 mål vilket ger oddset 2.14. Ett annat roligt spel att prova är att Teemu Pukki gör minst två mål i matchen. 

Speltips: Finland över 3,5 mål: Odds 2.14 hos Unibet.
Speltipls: Teemu Pukki gör minst två mål i matchen: Odds 2.80 hos Unibet.


Till Unibet Sport!


Fler intressanta EM-kval matcher

Det finns även en hel del andra intressanta matcher att hålla ett öga på under EM-kvalet. Här nedan kan du se några matcher värda att spana in. Bland annat grupp E där Kroatien, Slovakien, Ungern och Wales gör upp om de två slutspelsplatserna.

  • 13 nov: Turkiet - Island
  • 14 nov: Bosnien - Italien
  • 16 nov: Kroatien - Slovakien
  • 16 nov: Azerbajdzjan - Wales
  • 17 nov: Kosovo - England (om Kosovo tar poäng mot Tjeckien)
  • 18 nov: Sverige - Färöarna
  • 18 nov: Spanien - Rumänien
  • 19 nov: Slovakien - Azerbajdzjan
  • 19 nov: Wales - Ungern

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst