HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Handbolls VM tips Damer

Handbolls VM tips Damer

Tippa på Handbolls VM 2019? Här på bettingguiden hos Svenskafans, finner du de senaste Handbolls VM tipsen.

Speltips 13/12:

Fre 12:30 Norge - Spanien, Oftedal fler mål än Cabral Barbosa

Semifinaldags i Handbolls VM! Norge tar sig an Spanien medan Ryssland ställs mot Nederländerna. Norge är klara favoriter i semifinal 2. Under turneringens gång tycks Norge gått från klarhet till klarhet och man har gått runt ganska friskt på folk fram till slutspelet. En spelare som lär få ganska mycket speltid mot spanjorskorna är Stine Bredal Oftedal. Oftedal har gjort flest mål för Norge i mästerskapet 42 stycken, varav 15 från 7 meter. I Spanien är den bästa målskytten Alexandrina Cabral Barbosa. Visserligen har hon gjort fler mål än Oftedal, 46 stycken, men då vi tror Norge kommer täppa till rätt bra bakåt här är chanserna goda för Oftedal att göra fler mål. Dessutom gillar Oftedal att möta Spanien. Senast svarade norskan för hela 8 mål då lagen möttes i EM. Om man vill köra ett annat spel på Oftedal kan över 5.5 mål vara på sin plats, detta spel ger 2.00 mot head to head spelet som ger 1.95.

Odds hämtat 13/12 kl 00:01

LeoVegas Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Gratisspel
| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8.

Speltips 11/12:

Ons 12:30 Norge - Tyskland, -3.5 mål

Norge har blivit bättre och bättre ju längre turneringen gått och ser nu mer och mer ut som en stark guldkandidat tillsammans med Ryssland. Tyskland har inte gått fullt lika starkt på slutet och frågan är om de har något att hämta mot ett Norge som verkligen imponerat på slutet? I Norge har man kunnat rotera runt bland många spelare något som säkert kan vara till fördel så här i slutet av en turnering. I Norge hittar vi en mängd klasspelare som Oftedal, Brattset och Artzen för att bara nämna några. Historiskt sett brukar Norge ha ganska lätt för Tyskland, sist vann dock tyskorna med 33-32. Vi tror stenhårt på Norge här och spelar -3.5 i asian handicap till oddset 1.88 hos NordicBet Sport. 

Odds hämtat 11/12 kl 11:44

NordicBet Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller för alla nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

 

Ons 12:30 Montenegro - Sverige, över 54,5 mål

Sverige och Montenegro brukar bjuda på målrika matcher. Sett till de fyra senaste har samtliga gått över 55 mål. Här provar vi över 54.5 mål. Sverige har gått över denna linan i de två senaste matcherna, Montenegro likaså. Båda lagen lär köra fullt blås från början! Sverige har snittat 29,5 mål i de matcher som man har mot lagen i mellanrundan, medan Montenegro snittat 27,8 mål. 

Odds hämtat 11/12 kl 11:45

ComeOn Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr. Bonuspengarna behöver omsättas 1x innan uttag.

Speltips dag 7:

Fre 12:30 Frankrike - Danmark, Under 48.5 mål

Rysarmöte i Grupp B! De regerande världsmästarna Frankrike är illa ute och riskerar att missa mellanrudan. I sista omgången är man piskade att vinna mot Danmark, ett Danmark som också är i behov av en seger för att ta sig vidare. Frankrike och Danmark har mötts en hel del gånger de senaste åren och det är oftast mycket jämna tillställningar. Senast lagen möttes var i Golden League i slutet av mars, då vann Danmark med 25-22. Oerhört mycket står på spel och det lär knappast bli någon målfest. Det är två starka försvar som ställs mot varandra och här provar vi under 48.5 mål till oddset 1.78 hos NordicBet! 

Odds hämtat 5/12 kl 15:35

NordicBet Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller för alla nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Speltips dag 6:

Tors 07:00 Kuba - Slovenien, Tjaša Stanko över 5.5 mål

Slovenien har fortfarande hopp om att nå mellanrundan, men då krävs segrar mot Kuba och Serbien. Mot Kuba skall Slovenien inte ha några större problem. Kuba har 0 poäng och släppt in hela 144 mål på 3 matcher. Slovenien bör vinna stort och med tanke på hur uselt Kubas försvarspel sett ut kan det vara fyndläge på överspel bland Sloveniens spelare. Vi har valt över 5.5 på Tjaša Stanko. En spelare som öst in mål i VM. Stanko står på 24 mål på 3 matcher, vilket ger ett snitt på 8 mål per match. Mot ett så svagt motstånd som Kuba finns det goda förhoppningar om att Stanko gör mer än 5 mål. Oddset på detta spel är 1.90 hos LeoVegas, vilket känns mycket bra!

Resultat: 8 mål, vinst

Odds hämtat 5/12 kl 01:00

LeoVegas Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Gratisspel
| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8.

Speltips dag 5:

Ons 07:00 Australien - Sydkorea, under 52.5 mål 

Australien är stryklaget nummer 1 i damernas Handbolls VM och inte lär de ha mycket att hämta mot Sydkorea som är VM:s största positiva överraskning. Seger mot Frankrike, oavgjort mot Danmark och nu senast klar seger mot Brasilien. Australien däremot har haft det tufft värre. 3 raka förluster och en målskillnad på föga smickrande 27-117. I snitt hamnar man på 48 mål per match totalt, framåt och bakåt. Mot Sydkorea får vi en lina på 52.5 mål och här lockar underspelet. Det är 4.5 mål upp till Australiens snitt efter 3 matcher och bara i en match den mot Frankrike senast har man gått över 52.5 mål totalt. Vi tror inte Australien kommer göra mer än 10-11 mål här och sen är frågan hur många Sydkorea gör? Når de över 40? Underspelet 52.5 mål ger 1.73 hos NordicBet Sport och provas till medel i insats!

Resultat: 51 mål, vinst

Odds hämtat 3/12 kl 15:05

NordicBet Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller för alla nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

 

Ons 11:00 Tyskland - Frankrike, -2.5 AH Frankrike

Frankrike har inte riktigt stått att känna igen i VM men trots en förlust och en oavgjord har man goda chanser att nå mellanrudan. Men då krävs seger mot Tyskland och här tror vi att Frankrike är som bäst. När man har "kniven mot strupen". Det sägs att en del av spelarna är lite mätta på framgång, men så är verkligen inte känslan. I förra omgången körde man över Australien totalt medan deras kommande motståndare Tyskland slog Danmark med uddamålet. Även om Tyskland gått bättre än Frankrike tror vi på Frankrike här. Tyskland hade en hel del flyt mot Danmark senast och det vore det inte för alla danska missar hade nog matchen slutat annorlunda. Frankrike som är regerande världsmästare får tipset och vi provar -2.5 asian till oddset 1.75 hos Bet365. 

Resultat: 25-27, förlust

Odds hämtat 3/12 kl 15:09

 

 

Speltips dag 1:

Lör 07:00 Japan - Argentina, 1

Värdnationen Japan ställs mot Argentina i första gruppspelmatchen. En match där Japan bör kunna ta hem segern. Slog just Argentina i en träningsmatch inför VM med 9 måls marginal. Vi tror på en tajtare match nu men med samma segrare. 

Lör 07:00 Montenegro - Senegal, 1

Solklar etta! Montenegro tillhör toppen i damhandbollen medan Senegal har en bra bit upp. Finner du ett bra odds på asian handicap runt 8-12 mål. Lär bli ganska enkel seger här!

Lör 07:00 Serbien - Angola, 1

Angola har gjort en hel del bra matcher inför VM. I somras spelade man oavgjort mot Rumänien. Men Serbien bör vara numret större här. Ettan spelas.

Lör 07:00 Tyskland - Brasilien, 1

Intressant match i grupp B där Tyskland ställs mot Brasilien. Oerhört viktig match där en seger kan innebära en biljett till huvudrundan. Svårtippat men tyskorna får ändå tipset till slut. 

Lör 10:00 Frankrike - Sydkorea, 1

De regerande världsmästarna Frankrike inleder mot Sydkorea. Ett Sydkorea som inte bör ställa till några större problem. Klar etta. 

Lör 10:00 Holland - Slovenien, 1

Kan Ana Gros Slovenien skaka Holland som tippas högt upp i VM? På pappret bör Holland vinna, Slovenien såg direkt svaga ut i senaste träningsmatchen mot Frankrike där man föll stort.  

Lör 10:00 Rumänien - Spanien, 1

Rumänien föll tungt mot Tjeckien i åttondelsfinalen i VM 2017 och Spanien hade inget att sätta emot Norge. Två revanschsugna lag som väntas göra upp om platserna 1-3 i gruppen. Spanien är knappa favoriter, men vi tror Rumänien kan svara för en liten skräll. 

Lör 10:00 Ryssland - Kina, 1

En av de stora guldfavoriterna i VM är Ryssland som föll i EM-finalen 2018 mot Frankrike. Har ett intressant lag på pappret och bör kunna ta hem gruppsegern där bland annat Sverige ingår. Mot Kina skall det normalt bli seger med minst 8-10 bollar. 

Lör 12:30 Danmark - Australien, 1

En av de starkaste ettorna i omgång 1. I Australien har mycket handlat om Hannah Mouncey, en spelare som tidigare deltagit i herrlandslaget men som gjort en könskorrigering till kvinna. Hannah Mouncey togs till slut inte ut i VM-laget. Skall vara enorm klasskillnad här. Australien får vara glada om de klarar +20 i asian handicap här!

Lör 12:30 Norge - Kuba, 1

Norge har varit en stor dominant av damhandboll under större delen av 2000-talet. Frågan är om man kan återta guldet från Frankrike? I första matchen mot Kuba bör det bli enkel seger för norskorna. 

Lör 12:30 Sverige -  DR Kongo

De svenska damernas debut i VM 2019 går mot Kongo. Allt annat än en klar seger är en missräkning här. -10 bör inte var omöjligt för de svenska damerna. 

Snabbare Sport
100 kr gratis bet.
Bankidentifiering
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100 kr bonus på din första insättning. Omsättningskravet är 1x.
Hajper Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Du aktiverar din bonus vid din första insättning på 100 kr eller mer. Bonus + insättning (200 kr) måste omsättas 1x på betting med ett minimum oddskrav på 1.50 för att ett spel skall räknas mot omsättningskravet.
Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Handbolls VM tips damer - Ranking

Så rankar vi lagen i Handbolls VM 2019

1. Ryssland - Har kommit mer och mer på slutet och tog EM-silver 2018. Dags för VM-guld nu? Spanske Ambros Martín har en intressant trupp som har kvalitet att ta guldet framför Frankrike och Norge. 

2. Frankrike

3. Norge 

4. Rumänien

5. Holland

6. Ungern

7. Danmark

8. Montenegero

9. Sverige

10. Spanien

11. Slovenien

12. Tyskland

13. Serbien

14. Brasilien

15. Japan

16. Sydkorea

17. Angola

18. Kina

19. Argentina

20. Kuba

21. Kazakhstan

22. Kongo

23. Senegal

24. Australien

Spelschema Handbolls VM 2019

Så ser matchprogrammet ut för Handbolls VM 2019:

Dag 1:

30.11. 07:00 Japan - Argentina 
30.11. 07:00 Montenegro - Senegal 
30.11. 07:00 Serbien - Angola 
30.11. 07:00 Tyskland - Brasilien 
30.11. 10:00 Frankrike - Sydkorea 
30.11. 10:00 Nederländerna - Slovenien 
30.11. 10:00 Rumänien - Spanien 
30.11. 10:00 Ryssland - Kina 
30.11. 10:00 Ungern - Kazakstan 
30.11. 12:30 Danmark - Australien 
30.11. 12:30 Norge - Kuba 
30.11. 12:30 Sverige - Kongo

Dag 2:

01.12. 07:00 Australien - Tyskland 
01.12. 07:00 Kazakstan - Montenegro 
01.12. 10:00 Brasilien - Frankrike 
01.12. 10:00 Senegal - Rumänien 
01.12. 10:00 Spanien - Ungern 
01.12. 12:30 Sydkorea - Danmark 

Dag 3:

02.12. 04:30 Kuba - Serbien 
02.12. 07:00 Angola - Nederländerna 
02.12. 07:00 Argentina - Ryssland 
02.12. 10:00 Kongo - Japan 
02.12. 12:30 Kina - Sverige
02.12. 12:30 Slovenien - Norge 

Dag 4:

03.12. 06:30 Ryssland - Kongo
03.12. 07:00 Nederländerna - Kuba
03.12. 07:00 Spanien - Senegal 
03.12. 07:00 Sydkorea - Brasilien 
03.12. 07:00 Ungern - Montenegro
03.12. 09:00 Kina - Argentina 
03.12. 10:00 Slovenien - Angola 
03.12. 11:00 Frankrike - Australien 
03.12. 11:00 Rumänien - Kazakstan 
03.12. 11:30 Sverige - Japan 
03.12. 12:30 Danmark - Tyskland 
03.12. 12:30 Norge - Serbien 

Dag 5:

04.12. 07:00 Australien - Sydkorea 
04.12. 07:00 Kazakstan - Spanien 
04.12. 07:00 Montenegro - Rumänien
04.12. 11:00 Tyskland - Frankrike
04.12. 11:00 Ungern - Senegal 
04.12. 12:30 Danmark - Brasilien 

Dag 6:

05.12. 07:00 Kongo - Kina 
05.12. 07:00 Kuba - Slovenien
05.12. 10:00 Japan - Ryssland 
05.12. 10:00 Serbien - Nederländerna 
05.12. 12:30 Norge - Angola 
05.12. 12:30 Sverige - Argentina '

Dag 7:

06.12. 07:00 Brasilien - Australien 
06.12. 07:00 Japan - Kina 
06.12. 07:00 Montenegro - Spanien
06.12. 07:00 Senegal - Kazakstan 
06.12. 07:00 Serbien - Slovenien 
06.12. 10:00 Angola - Kuba 
06.12. 10:00 Argentina - Kongo
06.12. 11:00 Rumänien - Ungern
06.12. 11:00 Tyskland - Sydkorea
06.12. 12:30 Frankrike - Danmark 
06.12. 12:30 Nederländerna - Norge 
06.12. 12:30 Ryssland - Sverige

Gruppindelning i Handbolls VM 2019

I Handbolls VM 2019 damer deltar totalt 24 nationer som är uppdelade i fyra olika grupper från A till D. Så här ser grupperna ut:

Grupp A

 • Norge 
 • Nederländerna
 • Slovenien
 • Serbien
 • Angola
 • Kuba


Grupp B

 • Danmark
 • Frankrike
 • Tyskland
 • Sydkorea
 • Australien
 • Brasilien

 

Grupp C

 • Ungern
 • Rumänien
 • Spanien
 • Montenegro
 • Kazakhstan
 • Senegal

 

Grupp D

 • Ryssland 
 • Sverige
 • Japan
 • Kina 
 • Argentina
 • Kongo 

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst