HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Gratisspel på Allsvenskan

Gratisspel på Allsvenskan

(Kampanjen är giltlig mellan den 5-8 april 2019)

Hos Betsson kan du nu få en superstart på Allsvenskan. I förra veckan drog Sveriges bästa fotbollsliga igång och Betsson firar detta med gratisspel till sina spelare. Till den andra omgången av Allsvenskan kan du hämta hem ett gratisspel värt 50 kr.

Betsson är ett av Sveriges största spelföretag och bjuder ständigt sina spelare på trivsamma kampanjer och erbjudanden. Denna gång ska vi fokusera på gratisspelet på Allsvenskan. Häng med!


Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Hämta ditt gratisspel

För att ta del av gratisspelet på Allsvenskan hos Betsson krävs det att du har ett spelkonto registrerat på sidan. Om du inte har något konto kan du snabbt och enkelt skapa ett helt utan kostnad. När du sedan är inloggad på ditt Betsson-konto går du till kampanjer och anmäler dig till erbjudandet om gratisspel på Allsvenskan. 

Så snart du har anmält dig till kampanjen kan du skapa en spelkupong med matcherna på Allsvenskan. På spelkupongen kryssar du sedan i "Gratisspel" och lägger ditt spel. Gratisspelet har ett värde på 50 kr.


Så hämtar du ditt gratisspel:

1. Logga in / Registrera dig hos Betsson!

2. Gå till Betssons kampanjsida.

3. Välj kampanjen gratisspel.

4. Anmäl dig till kampanjen.

5. Placera ett spel på matcher från Allsvenskan.


Hur fungerar gratisspelet hos Betsson?

Om du tar del av gratisspelet hos Betsson så står Betsson för insatsen. Skulle du förlora på ditt gratisspel så händer inget mer än att du förlora. Om du däremot vinner på ditt gratisspel så kommer Betsson att ta tillbaka insatsen medan du får behålla vinsten.

Exempel: Du spelar 50 kr gratisspel till ett odds 3.00 gånger pengarna. Spelet går till vinst och Betsson tar tillbaka 50 kr (insats) medan du får tillbaka 100 kr (vinsten).


Hämta ditt gratisspel hos Betsson!


Betsson Bonus

Hos Betsson Sport bjuds du på många roliga kampanjer och erbjudanden, men alla nya spelare får även ta del av en välkomstbonus. Just nu bjuder Betsson sina nya spelare på 100% bonus upp till 1 000 kr. Denna bonus kommer med ett omsättningskrav om 8x till ett lägsta odds 1.50.

Hos Betsson kan du spela på massvis av sport och för den som gillar svensk fotboll hittar du odds hela vägen ner till division 4. Utöver fotboll finner du även andra stora som små sporter och andra evenemang. Om du är på jakt efter ett nytt spelbolag på nätet kan det vara värt att prova Betsson och börja äventyret genom att ta del av ett gratisspel på Allsvenskan. Lycka till!


Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Vi rekommenderar att läsa igenom kampanjens "Regler & Villkor" innan du tar del av erbjudandet, då de kan komma att ändras.

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst