HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

ComeOn Julgodis Bonus

Få julgodis hos ComeOn

Gillar du att spela på odds samt äta godis? Då ska du spana in välkomstbonusen hos ComeOn som just nu ger dig 400 kr i bonus + 1 kg julgodis när du gör en insättning på så lite som 100 kr. 

Alla nya spelare som registrerar sig och gör en insättning på minst 100 kr får ta del av ComeOn bonus som ger dig 400 kr extra att spela med samt 1 kg julgodis hemskickat i brevlådan. Är det något för dig? Häng med så ska vi berätta mer om hur du tar del av detta kanonerbjudande.


ComeOn Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr. Bonuspengarna behöver omsättas 1x innan uttag.

Hämta din bonus hos ComeOn

Hos ComeOn erbjuder man 400% bonus upp till 400 kr. Detta innebär att när du gör en insättning på 100 kr tar du del av maxbonusen som ger dig 400 kr extra, totalt 500 kr att spela med. Denna välkomstbonus skall sedan omsättas 8x till ett lägsta odds 2.00 på spelkupongen innan pengarna omvandlas till uttagbara kontanter.

När du gjort din insättning och tagit del av bonusen kommer du få ditt julgodis hemskickat till din angivna adress. 

Ta del av din bonus & julgodis genom att följa nedanstående steg:

1. Gå till ComeOn här!
2. Öppna ditt spelkonto!
3. Gör en insättning på 100 kr!
4. Få 500 kr in på spelkontot.
5. Ditt julgodis skickas till din adress.


Till ComeOn Bonus!


Massvis av sport att välja mellan

Om du vill spela hos ComeOn Sport så finns det ett stort utbud att ta del av. Här hittar du några av världens största sporter så som fotboll, ishockey och tennis blandat med mindre evenemang som dart, badminton med mera. Hos ComeOn finner du till och med odds på underhållning som Eurovision, politik och andra specialspel.

Oddsen hos ComeOn är oftast höga och navigeringen är väldigt enkel. När du klickar på ett odds skapas automatiskt din spelkupong där du antingen kan lägga till fler spel eller fylla i din summa för att placera spelet. 

Hos ComeOn Sport har du även tillgång till livestreaming vilket gör att du kan se massvis av sport. Andra funktioner som cashout som gör att du kan stänga ditt spel, Multi-val som gör att du kan skapa ett spel med flertalet odds på samma match och mycket mer. Spana in ComeOn och ta del av din välkomstbonus redan idag och få ditt julgodis hemskickat i brevlådan.


ComeOn Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr. Bonuspengarna behöver omsättas 1x innan uttag.

Vi rekommenderar att läsa igenom Regler & Villkor för bonusen hos ComeOn innan du tar del av erbjudandet.

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst