HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Betsafe Sport

Om du är på jakt efter en ny sportsida att börja spela hos bör du spana in Betsafe som ett alternativ! Det här är sportbolaget som sedan starten 2006 lockat till sig spelare från hela världen, ja faktiskt från över 100 olika länder. Med detta konstaterat är det här alltså en internationell sportsajt som bland annat är kända för att ha haft samarbeten med Manchester City och MMA-fightern Conor McGregor, för att bara nämna några.

I den här recensionen granskar vi Betsafe lite närmare och vi ska exempelvis titta mer på bonusen som de erbjuder, kampanjutbudet och hur det ser ut med odds, liveodds och livestream – och mycket mer! Häng med du också om du vill veta mer om den här pärlan.

Snabbfakta

 • Licens: Svensk
 • Hemsida: www.betsafe.com/sv
 • Bonus: Upp till 500 kr
 • Liveodds: Ja
 • Cashout: Ja
 • Livestream: Ja
 • Casino: Ja
 • Kundtjänst: Dygnet runt

Betsafe Bonus

Betsafe har satsat på att erbjuda sina nya spelare en bonus och den ger dig 100% upp till 500 kronor extra när du gör din första insättning. För att få någon bonus behöver du göra en minsta insättning på 100 kronor eller mer. Därefter måste din bonus och din insättning omsättas 8 gånger till ett lägsta odds på 1.50 och det är först efter det här som dina pengar blir omvandlade till kontanter som du kan ta ut från ditt spelkonto. Vi rekommenderar starkt att du läser igenom reglerna och villkoren för bonusar och erbjudanden hos Betsafe innan du tar del av något. Nedan följer ett par steg du kan använda dig av när du vill hämta hem din Betsafe bonus:

 1. Surfa in till Betsafe via vår länk här nedan.
 2. Öppna ett spelkonto hos Betsafe.
 3. Gör en minsta insättning på 100 kronor.
 4. Få din bonus på 100% upp till 500 kronor.
 5. Omsätt bonus + insättning 8 gånger.
 6. Klart!

Betsafe Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller för alla nya spelare. 1x omsättningskrav. Anmälan krävs.

Betsafe Odds

Oavsett vad du är ute efter i sportväg så kan du vara säker på att det mesta går att hitta hos Betsafe. Här hittar vi nämligen de större sporterna såsom fotboll, ishockey och tennis men också ”mindre” idrotter som innebandy, cykling och schack – för att bara nämna några. Betsafe hämtar sina odds från plattformen SBtech, vilken räknas till en av de bästa på marknaden. Detta gör att Betsafe kan erbjuda sina spelare riktigt bra och konkurrenskraftiga odds – varje dag!

Betsafe Odds

 

Betsafe Liveodds

Hos Betsafe hittar vi även ett gediget utbud av liveodds vilket gör att du kan spela på matcher och evenemang som redan är i full gång. Sektionen för liveodds hittar du högst upp på sajten och genom att klicka på sektionen får du upp alla evenemang som du kan spela på. Om matchen inte går att streama har du ändå möjligheten att se matchen som en visuell bild. Där kan du följa vad som händer, vem som har anfall, hörna, inkast och så vidare. Du får också upp statistik för matchen och få så vis får du en bättre uppfattning om vad som hänt och vad som är på gång!

Betsafe Livestream

Betsafe erbjuder även livestream vilket innebär att du kan följa matcher och evenemang i direktsändning. Detta är såklart extra fördelaktigt om du av någon anledning inte kan se matchen hemma eller där du befinner dig. Notera dock att samtliga matcher och evenemang hos Betsafe inte går att livestreama men en hel del är ändå är tillgängliga. Du kan bland annat kolla på fotboll från Serie Am La Liga, basket från NBA, ishockey och mycket mer. De matcher som har en ”tv” bredvid eventnamnet är tillgängliga för livestream. Notera att du måste ha pengar på ditt spelkonto eller alternativt lagt ett spel på den match du vill kolla på för att kunna livestreama hos Betsafe.

Cashout hos Betsafe

Har du spelat på bettingsidor förut så har du säkert koll på vad cashout är för någonting. Det är en funktion som gör att du kan säkra/stänga ett spel innan matchen är slut. På så vis kan du säkra din vinst eller minska din förlust beroende på vad resultatet blir. I jämförelse med andra sajter är Betsafes cashout helt okej. Men den kan ändå inte riktigt mätas med exempelvis bet365:s som finns tillgänglig på nästan alla evenemang. Här hos Betsafe kan du använda cashout på utvalda matcher. Bredvid eventnamnet står det kort och gott ”cashout” om funktionen finns tillgänglig.

Betsafe i mobilen

Oavsett om du vill sitta hemma och spela eller om du är på resande fot så kan du ta med dig Betsafe vart du än ska. Betsafe erbjuder en app för de spelare som vill ladda ner den och tycker att det är smidigt. Men det går precis lika bra att spela direkt i den mobila webbläsaren och i sådana fall surfar du bara in på www.betsafe.com/sv i din mobil och då startar mobilversionen av sajten automatiskt. Vi tycker att Betsafes mobilsajt är både snygg och funktionell och det spelar ingen roll om du har en iPhone, iPad eller Android – samtliga enheter fungerar precis lika bra.


Spana in Betsafe i mobilen!


Kampanjer

Betsafe erbjuder sina spelare spännande och förmånliga kampanjer och erbjudanden med jämna mellanrum. Det kan vara allt från riskfria spel och gratisspel och men också olika tävlingar där du kan vinna både exklusiva prylar och resor. Om du vill kan du prenumerera på Betsafes nyhetsbrev, på så vis undviker du att missa aktuella och bra erbjudanden. Men det såklart också lika bra att spana in kampanjsidan med jämna mellanrum.

Betsafe Kampanjer

 

Support

Behöver du hjälp med något är du välkommen att ta kontakt med Betsafes kundtjänst som finns tillgänglig dygnet runt, årets alla dagar. Allt som oftast kan du få hjälp på svenska men du kanske ska räkna med att det beror lite på när på dygnet du kontaktar dem. Det smidigaste är att chatta med supporten men det går också bra att ringa eller mejla dem. Uppe till höger på sajten hittar du ”Hjälp! och där kan du också spana in FAQ-sektionen där du hittar information om det mesta!

Betalningar

När du ska göra insättningar eller uttag till och från ditt Betsafe konto så finns det en rad olika metoder att välja mellan. Nedan ser du vilka alternativ som erbjuds hos Betsafe:

 • Visa
 • Mastercard
 • Swish
 • Trustly
 • Entropay
 • Skrill
 • Paysafecard
 • med flera

Sammanfattning

Vår slutsats gällande Betsafe är att det här är ett erfaret och tryggt spelbolag att spela hos. Det är inte utan anledning som Betsafe har spelare från hela världen. Som ny spelare får du också en bonus på upp till 500 kronor extra att spela för, vilket är helt okej tycker vi! När det gäller odds och liveodds hittar vi här ett stort och generöst utbud och ja, vi kan helt enkelt inte hitta myckt att klaga på här inte! Betsafe får ett stabilt och starkt betyg av oss!


Betsafe Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller för alla nya spelare. 1x omsättningskrav. Anmälan krävs.

Tips innan du börjar spela

 • Läs igenom ”Regler & Villkor” för eventuella bonusar och kampanjer
 • Spela för att du tycker det är kul
 • Gör en budget och håll dig till den
 • Om du överskrider din budget flera gånger kan det vara dags att begära en paus: spelpaus.se
 • Om du känner att du har spelproblem kan du kontakta Stödlinjen per telefon 020-819 100 eller e-post: info@stodlinjen.se

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst