HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

bet365 Sport

Sugen på att börja hänga hos ett av världens största spelbolag? Det är nämligen inte utan anledning som bet365 tagit världen med storm. Här spelar du på sporter och evenemang från hela världen i mängder av olika kategorier, allt från de största idrotterna till de mindre. bet365 är även kända för att erbjuda en av världens bästa cashout-funktioner och utöver detta hittar du såklart också liveodds, livestream och mycket mer. Häng med oss när vi recenserar giganten bet365!

Snabbfakta

Licens: Svensk
Hemsida: www.bet365.com
Bonus: 100% upp till 1 000 kr
Liveodds: Ja
Cashout: Ja
Livestream: Ja
Casino: Ja
Kundtjänst: Dygnet runt

bet365 Bonus

Bet365 välkomstbonus ser ut enligt följande:

Endast nya kunder. Upp till 1.000 kr i spelkrediter. Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto så matchar bet365 din kvalificerande insättning med spelkrediter när du placerar kvalificerande spel till samma värde, och de är rättade. Exkluderingar för min. odds/insats och betalningsmetod gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar, exkluderingar samt villkor tillämpas.

Huvudsakliga regler och villkor

• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.000 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• Du kan bara begära öppningserbjudandet för en bet365-produkt (max. ett öppningserbjudande per kund).
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du först ha fastställda kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.000 kr) inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• Insättningar genomförda med NETeller, Skrill, Skrill 1-Tap eller ‘by Skrill’, kommer inte att räknas som din kvalificerande insättning, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Vänligen notera att efter en period på inte mindre än 30 dagar från den 7 mars 2019, kommer dessa verifieringskrav tillämpas både för din kvalificerande insättning och eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, vid användande av dessa betalningsmetoder. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
• Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
• För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats att räknas.
• Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
• Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
• Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller spel placerade med vår speltjänst via telefon kommer inte att räknas. Vänligen notera att efter en period på inte mindre än 30 dagar från den 7 mars 2019, kommer även Liveoddsspel som fastställs som en push inte räknas gentemot att lösa ut dina spelkrediter.

• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas.bet365 Odds

Hos bet365 kan du spela på det mesta och förutom de största sporterna som fotboll, ishockey och tennis hittar du här även spel på dart, cykel och exempelvis backhoppning. Utbudet kan beskrivas som massivt och det lämnas inte mycket över att önskas här inte! För den som är intresserad av mer än sport så går det också att spela på musiktävlingar och politik hos bet365, för att enbart nämna några exempel. bet365 erbjuder även något som heter ”bet365 bet builder” och det innebär att du kan skapa ditt eget spel. Skapa din alldeles egen kupong och förutspå en och samma match med målskyttar, resultat och mycket mer! Nedan ser du en lista på vad du kan spela på i bet365 bet builder:

 • Matchresultat (heltid eller halvlek)
 • Båda lagen gör mål
 • Antal mål
 • Spelare att göra mål
 • Hörnor
 • Kort
 • Att kvalificera sig eller lyfta trofén

bet365 Liveodds

Liveodds är något som är oerhört populärt och självklart hittar du därför även detta hos bet365. Det här är något som passar dig som gillar att vara med i stunden, när det händer. Spela på vilket lag som vinner, har anfall, statistik för hörnor, målchanser och mycket mer.

bet365 Livestream

bet365 erbjuder livestreaming av över 140 000 direktsända evenemang direkt till din dator varje år. Det här i kombo med liveodds säger sig självt – action och underhållning på hög nivå. För att använda tjänsten hos bet365 behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto. Alla matcher som har play- eller videoikonen jämte sig finns tillgängliga för livestreaming.

Fördelen med bet365 livestream är att du kan se matcher och evenemang som du eventuellt inte kan se hemma på grund av att du kanske inte har kanalen som sänder matchen. Surfa då in på bet365 för att se om du kan se eventet där istället! En bra funktion är också att man på sidan hittar en kalender för alla matcher och evenemang så där kan du på ett enkelt sätt redan i förväg planera vilka matcher och evenemang du vill streama. Utöver fotboll och många av ligorna runt om i Europa kan du streama handboll, tennis, basket, hästar och en hel del annat spännande.

Cashout hos bet365

bet365 är kända för att kanske erbjuda världens bästa cashout-funktion, bolaget var ett av de första att erbjuda just detta. Med cashout har du möjligheten att stänga en match innan den är slut men det innebär också att din vinst kommer att bli mindre. Funktionen är fördelaktig om du lagt en hög insats men kanske märker att utfallet inte riktigt kommer att gå som du tänkt, då får du helt enkelt tillbaka en del av din insats tack vare cashout-funktionen.  Funktionen finns nästan tillgänglig på det mesta hos bet365, vilket är ganska unikt då en del sajter enbart erbjuder den på utvalda sporter.

bet365 i mobilen

Oavsett om du är på språng eller helt enkelt tycker att det är smidigare att använda dig av telefonen så kan du såklart ta del av hela bet365 i din mobil om du känner för det. Mobilversionen är lättnavigerad och nästan mindre ”rörig” än datorversionen. Designen kanske inte är den mest uppseendeväckande vi sett men sidan håller sin funktion och är lätt att ta sig runt på.


Besök bet365 i mobilen!


Kampanjer

Det enda som kanske är till bet365 nackdel är att spelbolaget inte erbjuder jättemånga kampanjer. Här ligger kanske Betsson och Nordicbet bättre till men samtidigt är det inte många spelsidor som slår bet365 oddsutbud och cashout-funktion. Här får man helt enkelt göra ett övervägande för att se vad som är viktigast för en själv. Vill du kunna ta del av nya kampanjer och erbjudanden varje vecka bör du kanske välja ett annat spelbolag men om det främst är oddsen, sportutbudet och livestreaming som är viktigt för dig så bör du sannerligen ge bet365 en chans! Kom även ihåg att du hos bet365 kan skapa dit eget spel genom bet365 bet builder vilket vi tycker är en grym funktion!

Support

bet365 erbjuder givetvis support dygnet runt till alla sina spelare så med andra ord spelar det ingen roll om du stöter på ett problem mitt i natten på självaste julafton – bet365s personal finns alltid tillgänglig! Du kan mejla dem, chatta eller ringa – du bestämmer vad som passar dig bäst. Värt att nämna är förstås att chatten är det allra smidigaste sättet att använda sig av och det är också där sannolikheten för att få svar på sin fråga snabbast är som högst. Klickar du på ”Hjälp” så kommer du till en särskild sida där du hittar svaren på mängder av frågor. Du kan med fördel kika där först, innan du kontaktar supporten.  
Betalningar

När det gäller insättningsmetoder så hittar du de vanligaste och mest populära hos bet365. Visa, Mastercard, Maestro, Trustly, Paysafecard, Skrill och Neteller är några metoder du kan välja mellan. Spana gärna in betalmetoderna under ”Hjälp” – där hittar du information om avgifter och transaktionstider. Här ser du också vad minsta möjliga och högsta insättning är för de olika metoderna.

Sammanfattning

bet365 må vara en av världens bästa sportbolag och kanske är det rent av den bästa sidan online för odds. Här kan du som spelare skapa ditt eget spel, använda en av de bästa cashout-funktionerna som existerar samt streama över 140 000 olika evenemang varje år. Nya spelare får ta del av en schysst välkomstbonus och ja, vad finns det att klaga på här egentligen? Det skulle möjligtvis vara kampanjutbudet som absolut inte är det största vi sett, men det är inget som får oss att tycka sämre om bet365, allt annat väger liksom upp det!Tips innan du börjar spela

 • Läs igenom ”Regler & Villkor” för eventuella bonusar och kampanjer
 • Spela för att du tycker det är kul
 • Gör en budget och håll dig till den
 • Om du överskrider din budget flera gånger kan det vara dags att begära en paus: spelpaus.se
 • Om du känner att du har spelproblem kan du kontakta Stödlinjen per telefon 020-819 100 eller e-post: info@stodlinjen.se

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst