HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Bäst odds på Djurgården och Hammarby?

Bäst odds på Djurgården - Hammarby

På söndag är det dags för det glödheta 08-derbyt mellan Djurgården och Hammarby på Tele2 Arena. Ettan mot trean i tabellen. En seger för hemmalaget Djurgården skulle innebära ett stort steg mot SM-guld, medan en Hammarby-seger skulle ge tabelltrean fortsatt hopp om gulddrömmar. Inför avspark på söndag har vi tittat lite närmare på förutsättningarna inför matchen:

Vilka är favoriter?

I denna toppmatch är det ytterst svårt att utse någon favoriter. Sällan har ett Stockholmsderby varit mer ovisst än det som skall spelas på söndag. Djurgården toppar den Allsvenska tabellen på 59 poäng, medan Hammarby ligger trea på 53. Vid Djurgårdsseger skulle avståndet mellan lagen bli hela 9 poäng, vilket innebär att Hammarby med största sannolikhet är borta från guldet. Däremot finns där två andra lag som ligger DIF i hälarna: Malmö FF på 56 poäng och AIK på 53. Vid seger för dessa lag samtidigt som Djurgården tappar poäng, tätnar guldstriden. 

Vi kan nog vara eniga om att inget lag kommer nöja sig med en poäng inför matchstart. Djurgården vill säkerligen sätta press på Malmö FF, då derbyt börjar 2,5 timme innan skåningarnas match mot Helsingborgs IF. 

Sett till formen är det inga tvivel om att det är två formstarka lag. Djurgården har 27 poäng på de senaste 10 matcherna och Hammarby har spelat ihop 25. Det som imponerar med Hammarby är deras fantastiska offensiv med 31 mål på de senaste 10 medan DIF:s defensiv varit mycket stabil, med blott 3 insläppta på de 10 senaste. 

Bäst odds på Djurgården och Hammarby?

Hos Unibet ger ett spel på Djurgården att vinna derbyt 2.50. Ett odds som pendlat lite upp och ner inför avspark. Det bästa oddset på Hammarby hittar du hos Bethard, just nu ligger det på 2.65. Senast lagen möttes slutade det med 2-1 seger för Hammarby, ett spel på samma resultat på söndag, alltså 2-1 för Hammarby ger som bäst 10.50 hos Bethard

I kvartsfinalen av Svenska Cupen 2019 som spelades i våras slutade Djurgården-Hammarby mållöst och straffar fick avgöra. Här var Djurgården starkast och kunde ta sig vidare till semifinal. Om matchen slutar 0-0 ger detta hela 13 gånger pengarna hos Unibet, något som får ses som ett klart långskott med tanke på Hammarbys hysteriska målform. 

Hur ställer lagen upp?

Som vanligt inför match skall det naturligtvis spekuleras i hur lagen kommer ställa upp. Hammarby väntas inte göra några större förändringar i sin startelva, som lyckades vända 0-1 till 5-1 mot Örebro senast. Här räknar vi faktiskt med en liknande elva som sist, kanske att Imad Khalili spelas från start. I Djurgården match mot Östersund, valde Bergstrand och Lagerlöf att spela Kujovic istället för Turay från start. Något som vi inte tror man kommer göra mot Hammarby. Dessutom känns det inte omöjligt att Ajdarevic ersätter Edwards på mitten. Så här tror vi lagen kommer ställa upp på söndag:

Djurgården: Vaiho - Käck, Danielsson, Une Larsson, Witry - Ulvestad, Karlström - Ring, Ajdarevic, Radetinac - Buya Turay

Hammarby: Blazevic - Widgren, Fanger, Magyar, Sandberg - Junior, Kacaniklic, Bojanic - Tankovic, Djurdjic, Rodic

Spelbolag med bäst odds:

Tippa på Djurgården - Hammarby? Hos följande spelbolag hittar du bäst odds inför derbyt på söndag:

Snabbare Sport
100 kr gratis bet.
Bankidentifiering
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100 kr bonus på din första insättning. Omsättningskravet är 1x.
Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.
NordicBet Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller för alla nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

 

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst