HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

LeoVegas Bonus

Balotellis Brescia får besök av Inter

Balotellis fotbollskarriär har minst sagt varit "stökig" med höga berg och djupa dalar. Profilen har hunnit avverka 8 klubbar och den senaste är italienska Brescia som tog klivet upp till Serie A inför säsongen 2019. Ikväll kommer Inter på besök till Stadio Mario Rigamonti i Brescia i jakten på 3 poäng. 

Balotelli inledde karriären Lumezzane innan han tog klivet över till Inter 2007, 17 år gammal. Sedan dess har flyttkalaset tagit honom till England, tillbaka till Italien och AC Milan innan ett nytt äventyr i Frankrike. Inför säsongen kritade Balotelli på för Brescia där han missa de fyra första matcherna för avstängning. Sedan dess har han spela fyra matcher och lyckats hitta nätet en gång, i förlustmatchen mot Napoli.

När den gamla klubben Inter kommer på besök lär vi få se en taggad Balotelli. Under sista året när Inter vann Champions League lyckades Balotelli skapa bråk med fansen i Inter. Under en TV-show valde nämligen Balotelli att ha på sig en Milan-tröja vilket gjorde fansen arga. Efter Champions League-titeln lämnade Balotelli för Manchester City innan han gick tillbaka till Italien, men denna gång för den rödsvarta tröjan. 

Odds Brescia - Inter

Brescia har spelat en bra fotboll under säsongen, men inte lyckats ta mer än 7 poäng vilket placerar klubben tredje sist i tabellen. Ikväll möter man ett Inter som senast kryssade mot Parma hemma och är på jakt efter tre nya poäng. 

Balotellis Brescia kommer kriga på i 90 minuter i förhoppningen om att plocka viktiga poäng mot Inter, men lätt blir det då inte. Offensivt ser Brescia bra ut, men i försvaret är läget inte allt för bra. Vi tror att Inter kommer ta tre nya poäng och Brescia försöka jaga en seger mot Verona i nästa omgång. 

Inför matchen känns ett spel på att båda lagen gör mål väldigt intressant. Brescia med Balotelli och Alfredo Donarumma i spetsen kommer kämpa på i 90 minuter och under säsongen har man gjort mål i sex av sina inledande nio matcher. Här nedan hittar du bäst odds för båda lagen gör mål när Inter besöker Brescia.

Båda lagen gör mål: 

Spelbolag Ja Nej
Bethard Sport 1.83 1.95
LeoVegas Sport 1.80 1.97
Betsson Sport 1.79 1.97

Kvällens Seria A omgång:

Brescia - Inter

Resultat LeoVegas Betsson ComeOn Sport
Brecia 6.40 6.30 6.55
Oavgjort 4.25 4.35 4.25
Inter 1.52 1.50 1.50

Parma - Verona

Resultat LeoVegas Betsson ComeOn Sport
Parma 2.55 2.65 2.70
Oavgjort 3.15 3.10 3.10
Verona 2.90 2.75 2.80

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst