HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Vilka artister kommer medverka i Allsång på Skansen 2019?

Artister Allsång på Skansen 2019

Den 25 juni drar äntligen sommarens stora höjdpunkt igång, ja vi talar förstås om Allsång på Skansen. Allsång på Skansen har varit sommarens höjdpunkt på Skansen sedan 1935, och i år firar programmet dessutom 40-årsjubileum i tv-rutan. Inför sommarens program har vi tagit en titt på årets artistlista. Vilka artister kommer medverka i Allsång på Skansen 2019?

Allsång på Skansen program med artister:

Årets Allsång på Skansen sträcker sig från den 25 juni till den 13 augusti. Totalt bjuds tv-tittarna på 8 program fullmatade med underhållning och allsång i världsklass. Så här ser artistlistan ut vecka för vecka:

Program 1, tisdag 25 juni:

Astrid S
Carola
John Lundvik
Timbuktu & Damn!

I årets första Allsång på Skansen gästar bland annat schlagervinnaren: John Lundvik som kom på femte plats i efterföljande Eurovision Song Contest. På artistlistan finns även en annan schlagerartist i form av Carola. Kanske bjuds tv-tittarna på Främling eller Fångad av en stormvind? Övriga artister i Allsång på Skansens premiärprogram är norska sångfågeln: Astrid S och Timbuktu & Damn!

Program 2, tisdag 2 juli:

Laleh 
Molly Hammar 
Owe Thörnqvist 
Sandro Cavazza

Julis första Allsång på Skansen bjuder på en härlig mix av artister. Eller vad sägs om Laleh, Molly Hammar, Owe Törnqvist och Sandro Cavazza som sjungit in flera kända låtar, bland annat till musikproducenten Avicii med singlarna Sunset Jesus och Gonna Love Ya.

Program 3, tisdag 9 juli:

Ana Diaz
Arvingarna 
Benjamin Ingrosso/Felix Sandman 
Claudia Campagnol

Lagom till industrisemestern gästar bland annat Arvingarna och duon Benjamin Ingrosso och Felix Sandman Allsång på Skansen. Övriga artister den 9 juli är Ana Diaz och Claudia Campagnol. 

Program 4, tisdag 16 juli: 

Ann-Louise Hanson
Bishara
Lamix
Molly Sandén

I det fjärde Allsång på Skanen programmet väntar lite av varje. Schlager, pop och även en del rapp. Här bjuds vi på schlagerräven Ann-Louise Hanson, det nya stjärnskottet Bishara och popstjärnan Molly Sandén. 

Program 5, tisdag 23 juli:

Imenella 
Sven-Ingvars
Åkervinda 

Den 23 juli bjuds vi på dansbandsfeber! Då gästar nämligen Sven-Ingvars Allsång på Skansen. Övriga artister är Vokalensemblen Åkervinda och Imenella. 

Program 6, tisdag 30 juli: 

Adrian Angelico 
Maxida Märak
Orup 
Icona Pop

Legenden Orup är en av gästerna i julis sista Allsång på Skansen. Övriga artister är Icona Pop, Maxida Märak och Andrian Angelico. 

Program 7, tisdag 6 augusti: 

Janice
Miriam Bryant 
Oscar Stembridge 
Philip Jalmelid – med ensemble från musikalen Så som i Himmelen 

I det näst sista Allsång på Skansen 2019 gästas programmet av en härlig mix i form av Janice, Miriam Bryant, Oscar Stembridge och Philip Jalmelind tillsammans med ensemble från musikalen Så som i Himmelen. 

Program 8, tisdag 13 augusti:

Gammal
Norlie & KKV

Den 8 augusti är det dags för årets sista Allsång på Skansen. Bland gästerna hittar vi Gammal och popduon: Norlie & KKV. 

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst