HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Allsvenskan tips 2019

Allsvenskan tips 2019

Tippa på Allsvenskan? Under de sista omgångarna av Allsvenskan kommer vi presentera ett gäng speltips. Var finns där spelvärde och vilka förutsättningar finns inför matcherna? 

Allsvenskan tips omgång 29

I näst sista omgången av Allsvenskan bjuds vi på flera intressenta matcher. Kommer Djurgården som tagit ett rejält grepp om Lennart Johanssons pokal, dra längsta strået mot Örebro hemma på Tele2 Arena. Skall Hammarby hänga med guldtåget via seger borta mot Östersund och hur skall det gå i toppmötet mellan Malmö FF och AIK på Malmö Stadion? I bottenstriden väntar ett riktigt "ångestmöte" på Guldfågeln Arena där Kalmar tar emot Falkenberg och i Eskilstuna tar AFC emot Sirius.

GIF Sundsvall - Helsingborgs IF, 1 odds 1.70 hos betsson

26/10 kl 13:30

Helsingborg är klara för Allsvenskan även 2020. Det stod klart efter AIK:s 5-1 seger borta mot Falkenberg. För GIF Sundsvall är läget lite mer bekymmersamt, efter den blytunga förlusten borta mot AFC Eskilstuna senast. Med två omgångar kvar ligger Tony Gustavssons mannar på kvalplats, bara 1 poäng före jagande AFC och Falkenberg. I bortalaget Helsingborg får man i denna match klara sig utan Gero och Abubakari, som båda är avstängda, lägg därtill lagkaptenen Andreas Granqvist som är skadad. Hos spelbolagen är Giffarna favoriter och vi tycker de är motivarade sådana. HIF är som sagt klara för Allsvenskan 2020 och har mer eller mindre slutfört sitt uppdrag. För Sundsvall är det bara fullt ös framåt, tre poäng är ett måste om man vill slippa kvalspel, ja frågan är om det ens kommer räcka? Ettan provas här och ger 1.70 hos Betsson. 

Sundsvalls fem senaste:

AFC Eskilstuna - Sundsvall 1-0
Sundsvall - IFK Norrköping 4-4
Sundsvall - Sirius 2-1
Kalmar - Sundsvall 0-2
Sundsvall - Djurgården 1-4

Helsingborgs fem senaste:

Helsingborg - Häcken 0-2
Sirius - Helsingborg 2-1
Helsingborg - Kalmar 2-0
Malmö FF - Helsingborg 3-0
Helsingborg - AFC Eskilstuna 2-1

Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

 

Kalmar FF - Falkenberg, Under 2,5 mål odds 1.76 hos Unibet

26/10 kl 16:00

Ångestladdat möte i Kalmar, där hemmalaget KFF tar emot Falkenberg från Halland. Kalmar ligger starx ovanför kvalstrecket på 23 poäng, medan Falkenberg har 19. För Kalmar räcker det troligen med en poäng för att slippa direkt nedflyttning, för att slippa kval hade tre poäng varit att föredra för smålänningarna. I Falkenberg saknas förstemålvakten Hampus Nilsson som drog på sig ett direkt rött mot AIK senast. Detta är som sagt en match där oerhört mycket står på spel och frågan är vilket lag som kommer gå vinnande ur denna strid. Kalmar är klara favoriter hemma på Guldfågeln Arena, men faktum är att man har ett riktigt uselt hemmafacit. På 14 matcher hemma har Kalmar facit 1 seger, 8 oavgjorda och 5 förluster. Detta gör KFF till Allsvenskans sämsta hemmalag. Falkenberg å andra sidan är seriens sämsta bortalag med blott tre ynka poäng. Vi tror på få mål, båda lagen har haft otroligt svårt med målskyttet och sällan gjort mer än 1 mål per match i årets serie. Under 2,5 mål i denna match ger hyggliga 1.76 hos Unibet. 

Kalmars fem senaste:

IFK Norrköping - Kalmar 1-0
Kalmar - AFC Eskilstuna 0-0
Helsingborg - Kalmar 2-0
Kalmar - Sundsvall 0-2
Kalmar - Häcken 1-1

Falkenbergs fem senaste:

Falkenberg - AIK 1-5
Elfsborg - Falkenberg 4-0
Falkenberg - IFK Norrköping 0-2
Djurgården - Falkenberg 1-0
Falkenberg - Östersund 1-0

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

 

Djurgårdens IF - Örebro SK, Örebro +1.5 AH odds 2.36 hos NordicBet

28/10 kl 19:00

Inför omgång 29 är alla blickar riktade mot serieledande Djurgården som ställs mot Örebro SK, ett ÖSK som saknar Almebäck och Gerzic som båda är avstängda. Om vi tittar på DIF senaste fyra segrar har tre av dem varit med uddamålet, senast 1-0 borta mot IFK Göteborg och innan dess 2-1 borta mot Östersund och 1-0 hemma mot Falkenberg. Att Djurgården skall gå in och köra över ÖSK är inget vi tror på. Djurgården är i en position som säkert kan ge lite nervdaller här. Vi provar ÖSK asian handicap +1.5 till fina 2.36 hos NordicBet Sport. 

Djurgårdens senaste fem:

IFK Göteborg - Djurgården 0-1
Djurgården - Hammarby 1-2
Östersund - Djurgården 1-2
Djurgården - Falkenberg 1-0
Sundsvall - Djurgården 1-4

Örebros senaste fem:

Örebro - Elfsborg 2-2
AIK - Örebro 2-0
Hammarby - Örebro 5-1
Örebro - Östersund 2-0
IFK Norrköping - Örebro 3-0

NordicBet Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller för alla nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

 

Malmö FF - AIK, 1 odds 1,94 hos Betsson

28/10 kl 19:00

Toppmöte på Malmö Stadion där AIK gästar Malmö FF. AIK ser med största sannolikhet ut att missa en topp 3 placering, vilket ger kvalplats till Europa League. För det krävs seger mot Malmö FF borta, något som Solnalaget inte mäktat med i Allsvenskan sedan 1996. Ett dystert facit med betoning på dystert. I MFF är det osäkert om Anders Christiansen kommer till spel, på grund av skada. Dansken går en kamp mot klockan och frågan är vad hans status är?

AIK kommer närmast från en 5-1 seger borta mot Falkenberg, i en match där bortalaget fick spela med en man mer i större delen av matchen på grund av att målvakten i FFF Hampus Nilsson dragit på sig ett rött kort. MFF är starka hemma och kommer verkligen gå all in i denna match. Vid seger har man fortfarande chans på guldet. Ettan måste provas här. AIK brukar ha svårt mot Malmö FF och på ett fullsatt Stadion, lär Solnalaget bli rejält tillbakapressade. Oddset på MFF-seger ger fina 1.94 hos Betsson och provas till ganska hög insats här!

Malmös fem senaste:

Hammarby - Malmö FF 2-0
Malmö FF - IFK Göteborg 1-0
Malmö FF - FC Köpenhamn 1-1
AFC Eskilstuna - Malmö FF 0-1
Malmö FF - Helsingborg 3-0

AIKs fem senaste:

Falkenberg - AIK 1-5
AIK - Örebro 2-0
Elfsborg - AIK 1-1
AIK - IFK Göteborg 1-0
Hammarby - AIK 2-1

Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Häcken - IFK Norrköping, 2 odds 3.05 hos LeoVegas

27/10 kl 15:00

I näst sista omgången av Allsvenskan reser IFK Norrköping till Hisingen där BK Häcken väntar på Bravida Arena. Inför mötet är Häcken sexa på 49 poäng och IFK femma på 53. Teoretiskt har IFK chans på fjärde platsen som AIK har just nu. Men då måste AIK förlora båda sina matcher samtidigt som IFK tar två raka. I hemmalaget Häcken saknas Paulinho, vilket får ses som ett klart avbräck. Paulinho får därmed inte chansen att visa upp sig för hemmapubliken. IFK har svarat för en strålande höstsäsong. På de nio senaste matcherna i Allsvenskan har man tagit 7 segrar. Här provas tvåan till fina 3.05 hos LeoVegas. Mötet i våras vanns av Peking, repris nu? 

Häckens fem senaste:

Helsingborg - Häcken 0-2
Häcken - Östersund 1-1
IFK Göteborg - Häcken 0-0
Häcken - Elfsborg 1-2
Kalmar - Häcken 1-1

Norrköpings fem senaste:

IFK Norrköping - Kalmar 1-0
Sundsvall - IFK Norrköping 4-4
Falkenberg - IFK Norrköping 0-2
IFK Norrköping - AFC Eskilstuna 4-0
IFK Norrköping - Örebro 3-0

LeoVegas Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Gratisspel
| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8.

 

SvenskaFans

Support: Kontakta kundtjänst